perjantaina, syyskuuta 2

KUNGSHOLM

Untitled

Viimeiset viisi päivää on olleet niin hullun ihania ja ikimuistoisia hetkiä täynnä. Lauantaina juhlittiin mun syntymäpäivää ja sunnuntaina koittikin jo lähtö Ruotsiin, Stockholm Blog Houseen. Nyt ollaan jo palattu reissusta, mukaan lähti iso kasa inspistä blogin suhteen joten watch out!

Tänään kun heräsin olo oli vaan niin rikki, poikki ja puhki, että olisin halunnut vain kaatua takaisin Viking Linen super pehmeään sänkyyn ja kietoutua pieneksi kebabrullaksi sinne valkoisten lakanoiden sisään. Heti herätessä vilkaisin alas parvelta ja ahdistuin näystä niin paljon, että jatkoin suoralta kädeltä unia. Kunnon depis. Sain kuin sain itseäni niskasta kiinni sen verran, että kävin tapaamassa muutamaa kaveria, joille avauduin mun jaksamattomuudesta, paskasesta kämpästä ja siitä kuinka masentavaa oli palata takaisin kaiken sotkun keskelle.

No arvatkaa mitä mun kaverit teki? Tuli pienen vastaväittelyn jälkeen porukalla auttamaan siivoamisessa ja sen jälkeen syötiin yhdessä jätskiä puhtaassa kodissa. Nyt tekisi mieli tirauttaa pari onnen kyyneltä; ahdistus selätetty ja olo on niin kiitollinen. Kiitos!

Tästä takista tulikin jo kyselyä, se on Selected Femmen ja yksi niistä kirpparilöydöistä, joista puhuin. Takuuvarma lemppari tulevaa syksyä silmällä pitäen, vaikka toivonkin et saatais vielä nauttia  intiaanikesästä!

kungsholm

COAT SELECTED FEMME
JEANS PULL AND BEAR
KNIT & BAG SECOND HAND
SHOES NIKE JANOSKI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti