torstaina, elokuuta 4

VETOVOIMAN SALAISUUS

Luin reissussa mielenkiintoisen kirjan nimeltä Vetovoiman salaisuus (kirjoittanut Michael J. Losier), joka käsittelee no tietysti, vetovoiman lakia. Suosittelen teosta lämpimästi aivan kaikille, mutta erityisesti niille ihmisille, joilla tuntuu olevan aina epäonnea esimerkiksi parisuhteiden kanssa ja niille, joiden jokainen maanantai tuntuu olevan epäonnistumisia täynnä. Kirja sisältää myös loistavia vinkkejä myyntityötä tekeville henkilöille.

chill

Kirja antaa ohjeita siihen, kuinka vedät haluamiasi asioita puoleen. Ihminen säteilee kerrallaan joko positiivista tai negatiivista energiaa ja luonnollisesti vedät puoleesi samaa energiaa, jota säteilet. Tiedättekö sen tunteen, kun kaikki tuntuu menevän päin persettä ja juuri kun luulit, ettei huonommin voisi mennä, matto vedetään jalkojen alta? Se on vetovoiman laki. Olet menossa kokeeseen ja ajattelet sen menevän huonosti, niin mitä luultavimmin niin myös käy. Kun taas juokset bussiin ja ajattelet, että kyllä mä ehdin, mahdollisuutesi oikeasti ehtiä kyytiin nousevat myös.

Parasta on, että voit itse päättää, säteiletkö positiivista vai negatiivista energiaa! Olen aina ajatellut omaavani erittäin hyvän tuurin. Esimerkiksi kun ostan arvan, uskon aina voittavani. Tässä on kuitenkin ehkä kyse enemmänkin sattumasta kuin vetovoimasta, mutta optimistinen asenne on positiivista energiaa joka vetää puoleensa lisää positiivista energiaa. Toimenkuvaani kuuluu osittain myös myynti ja olen huomannut, miten paljon ajatuksen voimassa on oikeasti voimaa. Jos ajattelen, etten saa diiliä clousattua niin se tuskin myöskään onnistuu. Jos taas lähden myymään "maaliin menee" -mentaliteetilla, niin onnistumisia alkaa sadella kuin sieniä sateella.

Niin kuin kaikilla, myös mulla on huonoja hetkiä. Kun makaa koko päivän sohvalla masiksissa funtsien kaikkea elämän vääryyttä ja hirveyttä, niin suurella todennäköisyydellä pian kaataa kahvit syliin tai lyö varpaansa johonkin.

zen life

Ei ole turhaan olemassa sanontaa "positive mind - positive life". Ihmisestä huomaa helposti, säteileekö hän sillä hetkellä positiivista vai negatiivista energiaa. Olen pannut merkille, että tietyillä ystävilläni on ns. jatkuva positiivisuuden aura ympärillään ja heillä on eri elämänosa-alueilla tavallista enemmän onnistumisia. Samalla tiedän tyyppejä, joiden elämä tuntuu täyttyvän epäonnesta ja suosta noustaan vain jotta sinne voitaisiin kaatua uudestaan.

Tsempatessa tällaista ihmistä vastaus saattaa usein olla jotain seuraavanlaista: "no ei mulle kuitenkaan", "älä viiti" tai "en usko". No ei varmaan kun asenne on tuo. Myös sanat sisältävät tietynlaisia energioita ja sanavalintasi kertovat, millaista energiaa säteilet. On parempi sanoa tavataan ajoissa, kuin älä myöhästy.

Mun elämässä on tapahtunut viime aikoina paljon hyviä asioita. Uskon, että mun aura on ollut pitkälti positiivinen viime kuukausien ajan. Mietin eilen, että olisipa kiva lähteä vielä pienelle matkalle ennen koulun alkamista (esim. Pärnuun) ja sitten se tapahtui. Pesin pyykkiä ja selailin mun sähköpostia kun silmäni osui uuteen viestiin. Hain jokin aika sitten mukaan bloggaajille tarkoitetulle Tukholman -matkalle ja mikä onni sattuikaan, että mut valittiin - Södermalm kutsuu!

Upeeta torstain jatkoa kaikille 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti