keskiviikkona, heinäkuuta 6

PARHAAT HIUSTENPIDENNYKSET

pidennykset

bronde

curls

Hiustenkasvatusoperaationi ei sujunut toivotulla tavalla, mutta halusin pitkät kutrit kesäksi ja kävin laitattamassa sinetit viime viikolla Studio 36:lla. Kampaajani Otto sanoi jo konsultaatiossa, että tästä tulisi paras tukka, joka mulla on ikinä ollut ja niin muuten on! Blogiani kauemmin lukeneet tietävät, että päässäni on ollut jos jonkinmoista lisäkettä, mutta viimeksi sinetit mulla oli 2013, silloinkin Oton laittamana. Tästä näet millainen se oli!

Takaisin nykyhetkeen. Toiveenani oli raidoitettu tummempi blondi / vaaleanruskea tukka, josta käytetään nimitystä bronde. Tietäen ja luottaen Oton taitoihin annoin hänelle suhteellisen vapaat kädet, sillä tiesin, ettei mun tarvitse lähteä kotiin pussi päässä itkua pidätellen. Hiuksiin värjättiin todella kevyt liuku, jotta tumma juurikasvuni ei heti huutaisi värjäystä.

Itse hius on B-longin ja 45 senttinen mikä on juuri sopiva ollakseen pitkä, muttei överi. Päähän laitettin viisi punttia kolmea eri sävyä (tai oikeastaan neljää, sillä yhtä sävyä värjättiin vielä hieman). Sinetit on kaikki puolitettu luonnollisemman lopputuloksen vuoksi. 2013 mulle laitettiin vain 3.5 punttia, sillä omat hiukseni olivat niin katkenneet ja huonossa kunnossa.

On sanomattakin selvää, että rakastan tätä tukkaa ihan yli kaiken! Mikäli ihastuit myös ja haaveissa on pidempi kesätukka, suosittelen Studio 36:sta sydämeni pohjasta. Liike sijaitsee Hämeentiellä Helsingin Kalliossa.

STUDIO 36 FACEBOOK SIVUT
PUH. 045 6017580
HÄMEENTIE 36

studio36

36

otto

2 kommenttia: