perjantaina, toukokuuta 20

TASAPAINOILUA

v1

Painoin erään viisaan ihmisen sanat visusti muistiin. Hän kertoi mulle, että erään opin mukaan ihmisen elämään mahtuu kerrallaan vain kolme asiaa. Työ, harrastus, parisuhde - siinä ne sitten menikin. Peruspilarit on jokaisella tietenkin erilaiset, mutta kun yhtälöön lisää toisen muuttujan, verottaa se väkisinkin alkuperäisestä triosta.

v3
v12
v1111

Kolme asiaa. Se on kuitenkin aika vähän, mutta tuen tuota teoriaa täysin. Kun on tuijottanut kahdeksan tuntia näyttöä ja pyöritelly päässään samoja numeroita, excelit tulee korvista ulos ja salitreeni on ihan viimeisimpänä mielessä - kunhan vaan pääsis helvetti sänkyyn ja sais laittaa silmät kii. Unet jäi vähäisiksi taas viime yönä, mutta meet salille, koska se on ainoa asia mikä ei ikinä jälkeenpäin ole kaduttanut. Onnelliset käpertyy kotona sen oikean kainaloon, toiset käy kuluttamassa paikallisen puista penkkiä vielä muutaman nelosen verran. Loput tapittaa Netflixiä ja vielä ihmeellisemmät tapaukset kirjottelevat nettiin kirjotuksia niiden elämistä, mitä ne ei ehdi elää, koska oikeesti, kuka helvetti ehtii tehdä kaiken yllämainitun? Hoitaa kaikki kodin askareet, ylläpitää jonkinnäköistä sosiaalista elämää ja vielä nukkua suositellut 8 tuntia siihen päälle?

Ei se kai mikään mission impossible ole, kun kolmioon sisältyvät asiat mahdollistais sen tasapainoisen elämän - eli jos ruoka, uni ja urheilu olisi säännöllistä, mutta...

 ...miksi kylmä bisse, kesäterassi ja kaverit kuulostaa vaan niin helvetin paljon paremmalta?

v2

DRESS VINTAGE from UFF
COAT KAPPAHL
BOOTS KENKÄMARSKI
PURSE VINTAGE from UFF

3 kommenttia:

  1. No lopeta blogi? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siksi mä pidinkin taukoa. Tasapainottelua :) Ja luulen, että jokaisen elämässä on enemmän kuin ne kolme peruspilaria, pointti oli siinä, että kun keskityt enemmäm yhteen se syö aikaa toisesta.

      Poista