torstaina, kesäkuuta 4

TÄYDELLISET KLIPSIPIDENNYKSET

yy

Jos suljen silmäni ja kuvittelen mielessäni täydelliset hiukset, ovat ne pitkät, luonnonvaaleat sekä kiharat. Valitettavasti oma tukkani on kaikkea muuta: lyhyt, tumma ja suora. Joskus unelmatukkani oli toki jotain aivan muuta - valkoinen väri puhutteli pitkään. Muistan katsoneeni Disneyn Atlantis -elokuvaa ja rakastuin prinsessa Kidan hopeisiin kutreihin ja siltä seisomalta päätin, että haluan samanlaiset. Vuosia jatkunut blondaus teki kuitenkin tehtävänsä ja pari vuotta sitten kyllästyin nysätukkaan ja tulin siihen tulokseen, ettei värillä ole niin väliä, kunhan hiukset ovat pitkät.

Olen kokeillut kaikenlaisia pidennyksiä, päässä on ollut niin klipsit, sinetit kuin micro ringitkin. Ehdottomat lempparit näistä olivat sinetit, tukka kun oli muutenkin niin ihana, mutta näin aamu-unisena pidennykset menivät tavallaan "hukkaan". Hiukset olivat turhan usein vain nutturalla tai ponnarilla päässä, sillä en aamuisin jaksanut herätä laittamaan niitä nätisti.. Luovuin pidennyksistä hetkeksi kokonaan ja päätin, että oma tukka olkoon paras tukka. Kyllä se sieltä vielä kasvaa.

No, voitte varmaan arvata miten tämä stoori päättyi. Kärsivällisyys ei - yllätys yllätys - riittänytkään ja päätin tilata klipsipidennykset. Täydellinen ratkaisu ihmiselle, joka ei arkisin jaksa nähdä hirveästi ulkonäkönsä eteen vaivaa, mutta tykkää viikonloppuina sekä muina spesiaali-iltoina laittautua ja näyttää omasta mielestään hyvältä. Klipsit olivat siis ilmiselvä valinta, omani ovat Chloesilta ja 100% aitoa hiusta. Plussaa nopeasta toimituksesta, hiukset olivat muistaakseni perillä alle viikossa!

Sävyn suhteen mietin pitkään kahden eri vaihtoehdon välillä, mutta lopulta valintani oli Ombre Blond Bombshell #p18/60 ja nappivalinta olikin. Hiukset sulautuivat täydellisesti omiini, mutta kävin varmuuden vuoksi vielä ystäväni Petran käsittelyssä kampaajan tuolissa, jossa värjättiin tyveä vähän tummemmaksi. Lopputulokseen olin enemmän kuin tyytyväinen, sillä nyt mun ei tarvitse sulkea silmiäni nähdäkseni unelmatukkaani, vaan pelkkä peiliin vilkaisu riittää!


FotorCreated11

6 kommenttia:

 1. hei mua kiinnostaisi miten ja millä oot kihartanut sun hiukset! Näyttää ihanalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näihin kuviin kiharat teki mun kampaaja, mutta oon tekemässä tutovideota kiharoille ihan lähiaikoina! Kiitos :-)

   Poista
 2. Hei missä sä säilytät sun klipsipidennyksiä sillon kun ne ei oo sulla päässä? Eikö ne takkuunnu / kiharat mee huonoiks?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko ne siellä sit ihan mutkalla vai onksulla joku superpitkä kenkälaatikko? :D

   Poista
  2. Mutkalla =D Ei ne siitä mun silmiin ainakaan pahasti mitään damagea ota :)

   Poista