tiistaina, kesäkuuta 23

LIFE LATELY

Elämä on ollut melko hektistä viime aikoina, mutta en valita todellakaan. Niin paljon siistejä juttuja edessä ja takana, eikä kesä ole vielä kunnolla edes alkanut. Loma mulla kuitenkin alkoi ja jatkuukin ruhtinaalliset kuusi viikkoa, jee! Eniten odotan Kroatian matkaa, mutta mulla on toinenkin jännittävä juttu on edessä, nimittäin muutto. Unelmien asuntoni sijaitsee ihan pelimestoilla ja 15.7. musta tulee kalliolainen ja se on kiitos ja näkemiin lepuskille.

LIFE

1. Toukokuun ensimmäinen päivä antoi vähän osviittaa siitä, millä painolla tuleva kuukausi tulee rullaamaan.. Tässä kuvassa ollaan juhlimassa vappua Saran kanssa  2. Mojitoja! Oltiin tosin sen verran laiskoja, että ostettiin valmiiksi tehty drinkkipullo. Toisaalta - ei se nyt niin huonoa ollut kuin olisi voinut kuvitella.. 3. Vappupäivää lähdin viettämään faijan luokse, tuliaisena kohtuullinen krabbe. Onneksi paras lääke tai lääkkeet dagen efteriin löytyy täältä Sipoosta: sauna, shamppanja sekä hyvä seura! 4.  Jatkettiin tällä teemalla sunnuntaihin asti ja voin kertoa, että nyt on kyllä tämän vuoden skumppakiintiö ihan tapissa.

MAY4

5. Toukokuun ehdoton kohokohta oli, kun sain mun rakkaan Charloten takaisin Suomeen. C on asunut pari vuotta Malagassa, mutta on nyt back for good SYDÄN 6. Mikä olisikaan parempi tapa viettää aurinkoista sunnuntaita, kuin päivä Linnanmäellä parhaan ystävän kanssa? Voittaa ainakin sen perinteisen sondag -moodin ihan kuusnolla. 7. Vohvelit on ihan must juttu kun käy lintsillä (tosin ne on joka vuosi vaan kalliimmat ja huonommat..) 8. Äitienpäivälahja maailman parhaalle mamille 

MAY5

9. Kisastudio ja parhaat ämmät  10. Sivistyneesti yhillä. Niin joo se kiintiö.. 11. No, ei tämäkään mikään huono sunnuntai. Puisto, ystävät ja kasa, mitä muuta ihminen tarvitseekaan? 12. Jälkkärikahvit Espan puistossa, lounastauolla. Oli ensimmäinen aurinkoinen päivä taas ties kuinka pitkään aikaan ja oli pakko nauttia siitä edes hetken verran.

JUNE

13. Kesäkuu! 14. Kuun vaihteessa juhlittiin valmistuneita, tässä kuvassa ylpeä isosisko vastavalmistuneen yo merkonomin kanssa. Taisin vähän uhota, että ens keväällä juhlitaan mun lakkia.. 15. Järvenpäässä suuntana tv-kuvaukset.. Syksyllä jännitetään sitten pitääkö kulkea koko talvi pussi päässä vai ei. Kaikkeen sitä tulee kyllä suostuttua... 16. Auringonlasku mökillä, jossa vietettiin rauhallinen juhannus kaksin. Peace of mind.

9 kommenttia:

 1. Siis miten nyt moni bloggaaja on menny johonki tv-ohjelmaan mukaan :D sinä, jenni, silja....syksyllä pakko kattoa telkkarii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha jep :D Mä en tosin tiedä, että haluunko itse edes nähdä omaa suoritustani, sillä en ollut kyllä yhtään elementissäni kun kamerat pörräs edessä ja juttukin lievästi sanottuna jäistä. Vihaan muutenkin katsoa itseäni videolla, voi olla että iskee pieni häpeä, mutta tehty mikä tehty :D

   Poista
 2. Heei pakko kysyä missä oot töissä jos sulla on kuuden viikon loma? T.Kade 2vkon lomalainen!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No 2 viikkoa tosta on kyllä palkatonta..:D Oon finanssialan yrityksessä töissä :)

   Poista
 3. Siis etkö sä ole ylioppilas? Vai mikä sun opislelujen tilanne on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole, ens keväänä olisi tarkoitus valmistua. Tää olikin vähän odotettua pidempi proggis, mutta eiks hyvää kannata odottaa ;D

   Poista
 4. Koska oot lähössä Kroatiaan? Ja minne? :) ois kiva kuulla vinkkejä ja mielipiteitä ku oon ite lähössä kans elokuun lopulla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kohta! Eli reissussa ollaan 10.-20. heinäkuuta, ensin 5 päivää Hvarin saarella ja sitten toiset 5 päivää Splitissä. Aion ottaa koneen reissuun mukaan, eiköhän tuolta saa aika hyvin matskua! Meillä kävi vielä älytön tuuri, kun oltiin ostettu lentoliput niin kuulin, että Kroatiassa on samaan aikaan Ultra Europe -festarit, jotka on vähän kuin Summer Soundit mutta paljon isommat :-) Sinne ollaan ehdottomasti menossa!

   Poista
  2. Wau, tosi mahtavaa reissua sulle! <3

   Poista