keskiviikkona, toukokuuta 20

ELÄ MITEN AJATTELET

CH

Paina pausea. Sulje ainakin kahtena iltana viikossa kännykkä ja tietokone reilusti ennen nukkumaanmenoaikaa, keitä pannullinen rauhoittavaa kamomillateetä ja kuulostele, mitä kaipaat elämältäsi juuri nyt.

En usko horoskooppeihin tai tähdistäennustamisiin, mun mielestä kun jokainen löytää jostain jotain mikä kolahtaa itseen. Kuitenkin, toukokuun Cosmosta revitty läppä natsasi tällä kertaa niin hyvin, että oli pakko linkittää se tänne. Unohdin mun puhelimen salille reilu viikko sitten ja olen elänyt siitä hetkestä tähän päivään asti aikalailla ilman minkäänlaista teknologista yhteyttä ulkomaailmaan tai ystäviin. Tietyllä tavalla tiedottomuus muun maailman menosta on ahdistanut, mutta loppupeleissä mistä mä oikein olen tämän viikon aikana jäänyt paitsi? Näkemättä on jäänyt pari Kallen saliselfietä ja Iltalehden tajunnanräjäyttävä tutkimuksen siitä, että pekoni lihottaa. En mistään siis.

Viikon aikana olenkin viettänyt aikaa paljon ystävien kanssa, tutustunut uusiin ja miettinyt paljon omaa elämääni ja mihin suuntaan se on menossa. Pari viime vuotta on tullut seilattua aikalailla ilman mitään varsinaistä päämäärää, ilman mitään konkreettisia tavoitteita, joita itse oikeasti tarvitsen päästäkseni elämässä eteenpäin. Se "mun juttu" on vielä hakusessa, mutta tiedän, kun vihdoin sen löydän, että pusken sata lasissa sitä kohti enkä luovuta ennen kuin se on mun. Se pitää vain löytää  ensin ja hitto, että se tuntuu vaikealta. Toisaalta sen mä olen oppinut, että kaikkea pitää kokeilla, ennen kuin saa kieltäytyä. Esimerkkinä myyntityö, jota ennen kuvittelin jo valmiiksi vihaavani, onkin  oikeastaan mun mielestä todella nautinnollista. Onnistumiset ja palkitsevuus, se euforia - maistuu.

Viime viikolla oltiin Daniellan kanssa kuvaamassa mulle asukuvia, tässä muutamat niistä. Hiuksetkin on saaneet vähän pituutta lisää, kun iskin päähän Chloe'sin klipsipidennykset. Näistä on tulossa myöhemmin lisää juttua! Stay tuned xx

CH44CH6


BOMBER TOPSHOP SHIRT MONKI JEANS ZARA SNEAKERS VANS


CH7

12 kommenttia:

 1. Tosi kiva teksti! Sä kirjotat nykyään paljon hienommin ja kiinnostavemmin kuin joskus aikoinaan :) vaikka postailet harvemmin, niin musta tuntuu, että oot kehittynyt bloggaajana! Sun blogia on ihanaa seurailla<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentista <3 Ihana kuulla, että kehitystä on tapahtunut. Lueskelin itsekin yksi ilta omia vanhoja tekstejä ja tuli kieltämättä sellanen fiilis, että ketä kiinnostaa lukea monen rivin settiä jostain pinnallisista asioista kuten ostosreissusta yms.. Koen vähän vaikeaksi kirjoittaa omasta elämästä samalla avoimesti & mielenkiintoisesti, mutta kuitenkin yksityisyyden säilyttäen. No mutta, tekemällä oppii ja harjoitus tekee mestarin :-)

   Poista
 2. Millä/miten saat tollaset kiharat? :) ihanat! Multa löytyy iteltäni puikkokiharrin mutta jotenkin en osaa tehä sillä noin "loivia" kiharoita vaan aina tulee kunnon käkkärät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teen ihan pelkällä suoristusraudalla, niin tulee mun mielestä parhaat! Voisin ehkä tehdä videotuton siitä, klipseihin kun on tosi helppo tehdä kiharat itse, vielä kun tekee ne ennen kuin laittaa pidennykset päähän tulee paras lopputulos :)

   Poista
 3. no etköhän olisi viettänyt aikaa kavereiden kanssa, vaikka puhelin olisikin ollut tallella. toki on hyvä oppia irtautumaan puhelimista ja tietokoneista yms. mutta en usko, että viikko ilman puhelinta on ainoa syy miksi tutustuisi uusiin ihmisiin tai näkisi ystäviä. varsinkin kun susta on saanut kuvan, että olet sosiaalinen ja menevä ihminen, puhelimen kanssa tai ilman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täh XD oletko ano addikti - puhelin vai joku muu.....? Kokeile itse niim huomaat! T: tehnyt saman ja ai että se vapaus

   Poista
 4. moi!
  onko sulla ollu joskus madonna/labret koru vai huomaanks väärin? haluisiks laittaa kuvii noilt ajoilt? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo madonna on ollut joskus aikoinaan :-) Voisin koota pienen albumin noilta ajoilta tänne ;D

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Siis ei kukaan erityinen, kunhan heitin vaan :) Siinä olisi voinut lukee vaikkka Matti tai Mikko

   Poista