torstaina, huhtikuuta 30

SNEAK PEEK

321

Pieni kurkistus illan asuun. En taida olla ainoa, joka on todella innoissaan! Ajateltiin Saran kanssa aluksi viettää tosi rauhallinen vappu kahdestaan, vain vähän viiniä ja hyvää ruokaa. Ei todellakaan ytimeen. Nooh, niin ne suunnitelmatkin muuttuu ja nyt ollaan menossa keskustaan tupareihin. Ja vaikka kuinka haluaisin ajatella, ettei eksytä baariin, niin sen verran olen tässä vuosien saatossa oppinut tuntemaan itseäni, että parin lasillisen jälkeen sitä on aivan toinen ääni kellossa.. Tänään on kuitenkin vappu, viikon viimeinen torstai ja jos ei mitään muuta, niin.. yolo!

Oikein ihanaa vappua kaikille lukijoille 

123

CROPTOP RIVER ISLAND RINGS GINA TRICOT

3 kommenttia:

 1. Haha, itse oon 22v mutta henkisesti varmaan 80v, sillä molemmat oltiin miehen kanssa sitä mieltä ettei ole kiinnostusta lähteä mihinkään, vaikka vappu onkin :-D tilataan ruokaa ja mässäillään kotona♥ en kauheammin innostu lähteä tuonne keskustaan tai ylipäätään kampin alueelle katsomaan örvellyksiä jne. Mutta sään puolesta varmasti on paljon ihmisiä liikkeellä, as usual!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kuulostaa kyllä super hyvältä toikin, koti-ilta rakkaan kanssa! :-) Mäkään en vapusta perusta mitenkään erityisesti, mutta nyt oli kerrankin niin maukkaan kuuloiset suunnitelmat, että ihan innostuin :D mutta aikamoista örvellystähän tuolla kaupungilla näkyi...

   Poista
 2. Seurusteletko vielä?:)

  VastaaPoista