torstaina, maaliskuuta 26

GIRL IN MIND

IMG2

SUNGLASSES HERE

Nyt olisi vuorossa ihan mahtava vinkki nettishoppailua koskien! Osalle tämä saattaa olla jo ihan tuttu juttu, mutta itselleni ainakin suhteellisen tuore tuttavuus: ASOS Marketplace.  Asoksen virallisen nettikaupan yhteydessä toimiva Marketplace kostuu yli 750 itsenäisestä vintage- ja secondhand-butiikista, joiden tarjonnan kirjo on aikamoista. Kaupoista löytyy niin vintagea, kuin uudelleen 2010-luvun muotiin räätälöityjä vaatteita. Myynnissä on myös aivan uusia merkkejä. Saatavilla on siis täysin uniikkeja vaatekappaleita, eli samanlaista paitaa ei taatusti näe heti seuraavalla vastaantulijalla!

IMG_6

WALLET MICHAEL KORS  |  HEELS SPAIN
ARMCANDY SHEINSIDE

Kun vihdoin (useiden tuntien selailun jälkeen) olin täyttänyt ostoskorini kaikenlaisilla ihanilla jutuilla, alkoi vaikein osuus - karsinta. Mikä vaate saisi jäädä, mikä joutuisi odottamaan seuraavaa palkkaa tai huomista, jota ei ehkä koskaan tulisi.. Voi sitä valinnanvaikeutta. Lopuksi päädyin ostamaan Girl In Mindin kukkakuvioidun jumpsuitin, sekä upeat cat eye aurinkolasit Dolly Rockalta. Toimitusaika molemissa tapauksissa oli n. 2 viikkoa. Tulispa jo kesä!

asos1

JACKET HERE

10 kommenttia:

 1. Ihanaa kun oot alkanu laittaan enemmän kasvollisiakin kuvia, näitä lisää! :)

  VastaaPoista
 2. Oi vähän ihana toi jumpsuit! Tollasen tarvin kyllä kesäksi! :)

  www.kenkafriikki.com

  VastaaPoista
 3. Tuliko sulle mitään ylimäärstä laskua sieltä tilatessa, kuten tulli ? :-))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tullia, kerta vaatteet postitetaan Iso-Britanniasta. Postikuluja ei ole yleensä laskettu mukaan vaatteen hintaan, mutta ne lisätään viimeistään kassalle mentäessä, joten mitään "yllärikuluja" ei pitäisi tulla :)

   Poista
 4. Äääääää!! Tuol o kaikkee ihanaa! Miten tuolla maksetaan???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Ite oon maksanut paypalin avulla :)

   Poista
 5. Vau, ensimmäisen kuvan nähdessäni hetken ajattelin että muotikuva jostain lehdestä!
  Pakko saada kans nuo aurinkolasit :) Onkohan noissa kaikki uv suojat yms?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon! :-) en ole ihan varma, mutta en usko.. Kannattaa tsekata tuolta nettisivuilta tai laittaa kyselyä :-)

   Poista