torstaina, tammikuuta 1

KYLMÄSTÄ LÄMPIMÄÄN

malaga1

malaga2

malaga7

malaga6

marbella2

mal2

mal3

mal1

Feels good to be back. Kesällä tehdystä reissusta tänne Malagaan ei jäänyt käteen muuta kuin kasa ihania muistoja, sillä mun rakas ystävä onnistui kadottamaan kameran muistikortin viimeisimpinä päivinä (hyvä Cee!). Tällä kuitenkin ollaan taas, tällä kertaa perheen voimin "Il Papin" haciendalla Marbellassa. Tultiin sunnuntaina ja ollaan loppiaistiistaihin asti, just sopivasti pakkasia karkuun. Lämmintä täällä on se 15-20 astetta, eli ei ihan mikään auringonpalvojan paratiisi, mutta jos ei tuule kovasti niin tällainen vilukissakin on päivisin uskaltautunut pariksi tunniksi altaalle.

Huomenna lähdetään Sierra Nevadaan laskettelemaan ja voi että mä oon oottanut, että saa vetää sukset jalkaan pitkästä aikaa! Ensimmäinen kerta tänä vuonna kun pääsee skimbaamaan ja vielä kunnon rinteisiin. Espanjan kansantalouttakin on tuettu pyhittämällä yksi kokonainen päivä shopailulle La Cañadan ostoskeskuksessa. Pienenä vinkkinä: jos suunnitellette matkaa tänne, se on ehdoton ykkösmesta johon kannattaa keskittää ostokset (and believe me, noita paikkoja on aina täällä ollessa kierretty). Lomasuunnitelmista vielä sen verran, että viikonloppuna koittaa ehdottomasti koko reissun kokokohta kun nään mun parhaan kaverin puolen vuoden tauon jälkeen!

marbella

Oikein ihanaa alkanutta vuotta 2015 kaikille lukijoille! 

7 kommenttia:

 1. Upeita kuvia Janni, ihanaa reissua sinne<3

  VastaaPoista
 2. Eikö sun blogia saa mobiiliversioks? Rakastan sun blogia mut en pysty lukemaan ku ei lataa mitään tekstejä tai kuvia ku on niin hidas päivittymään :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaihdoin nyt asetukset takaisin mobiililaitteelle sopivikisi, olin joskus vaihtanut niitä kun koin itse et on kivempi selata samalla tavalla kuin koneellakin :D mut tietysti mielummin niin, että postaukset näkyy.. ja kiitos, aina kiva kuulla kun joku tykkää :-)

   Poista
 3. La Canada, heaven in earth! Damn nayttaa hyvalt! Terkkui Amerikast, lueskelen taal sun blogii ain valil ku naa tunnit on nii tylsii.. -tiiat kyl kuka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terkkuja sinne maailman toiselle puolelle sisko <3 hahah :D

   Poista