keskiviikkona, tammikuuta 21

KIKO MILANO

kiko6

Hei ja pahoitteluni taas hiljaisuudesta, inspiraatiota ei puutu vaan aikaa kaikkien ideoiden toteuttamiseen.. Nyt käytin saikkupäivän hyväkseni ja tulin kertomaan yhdestä suosikki meikkimerkistäni, joka on KIKO MILANO.

KIKO on siis italialainen meikkibrändi, johon törmäsin ensimmäisen kerran pari vuotta sitten Espanjassa. Tällöin mukaan ei lähtenyt kuin pari lakkaa ja huulipuna edullisten hintojensa vuoksi. Kotona tuotteita testailtuani alkoikin kaduttamaan, miksi en ostanut enempää, sillä tuotteiden laatu todella yllätti positiivisesti. Alle kolmen euron kynsilakka pysyi hyvänä useamman päivän, mikä on ihan ennenkuulumatonta. Yleensä mulla halkeilee lakkaukset jo seuraavana päivänä (pl. tietysti OPI yms), enkä muutenkaan ole mikään markettimeikkien suurin ystävä. Mielummin panostan kunnon tuotteisiin, jotka kuitenkin pitkällä aikavälillä maksavat itsensä takaisin. KIKOn tuotteissa hinta/laatu suhde kuitenkin kohtaa, joten en yksinkertaisesti voi olla haippaamatta! 

kiko1

kiko5

Seuraavien reissujen aikana hamstrasin sitten Kikon tuotteita ihan huolella, eikä viimeisin ollut mikään poikkeus. Uusina juttuina mukaan tarttui Make Up Fixer, jota käytän viimeistelemään juhlameikin (toimii!) ja Beauty Blender tyylinen meikkisieni, jota en ole vielä päässyt testailemaan, mutta olen lukenut näistä pelkästään hyvää. Uusien juttujen lisäksi kotiin lähti jo hyväksi todetut tuotteet eli peitevoide, eyeliner ja pari luomiväriä.

kiko8

kiko3

Onneksi täydennystä vaille oltaessa ei tarvitse kärvistellä ensi ulkomaanmatkaan asti, vaan KIKOn tuotteita voi tilata kätevästi myös netistä. Nettisivuille pääset tästä.

4 kommenttia:

 1. Hei onko kuvaa siitä eyelineristä? Siis et onksiin sivellin/ja jos on kui paksu? Mites ripsii taivutettaessa pysyykö? Sori kysymysryöpystä, etsin vain sitä oikeaa edelleen eyelinereissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tää: http://fi.kikocosmetics.eu/make-up/eyes/eyeliners/Ultimate-Pen-Long-Wear-Eyeliner/p-KM0030200600100

   Ei pysy ripsiä taivuttaessa, mä laitan aina vasta ripsivärin jälkeen.. mut jälki on todella tarkkaa ja kiireessäkin on vaikee "mokata" kun toi pää on niin ohut ja helppo, arkikäyttöön loistava!

   Poista
  2. Ai voi vitsi! Mullakin on iha täydellinen eyeliner mut se ei pysy taivutettaessa ripsiä, joten piti jättää käyttämättä.. nyt haen vaan sitä oikeaa! Mä en vaan kertakaikkiaan osaa laittaa linerii ripsien taivutuksen jälkeen. Siitä ei tuu ainakaan nättiä viivaa. :D

   Poista
 2. Miten toi Make Up Fixer toimii! Kuulostaa super kiinnostavalta! :D

  VastaaPoista