sunnuntaina, tammikuuta 25

DIY RIPPED JEANS

KUVA8

Päätin eilen ykskaks ruveta hommiin, eli tuunaamaan farkkuja kesäkuntoon. Aion jatkaa projektia vielä, mutta näin pitkälle pääsin eilen pelkästään hiekkapaperin ja leathermanin voimin.

Pidin farkut koko prosessin ajan jalassa, koska mun mielestä näin näkee helpommin ja homman etenemistä on helpompi valvoa. Aloitin hankaamalla hiekkapaperilla niitä kohtia, joihin halusin reiät (eli about polvien kohdille) ja kun kangas oli ohentunut tarpeeksi revin ne käsin enemmän auki ja leathermanin avulla aloin poistamaan sinisiä lankoja. Välillä vaihdoin taas hiekkapaperiin ja vedin poikittiaisia vetoja reikien kohdalla, jotta ne "aukeaisivat" lisää.

Aikaisemmat DIY-projektit on jääneet aina pahasti kesken tai epäonnistuneet, mutta tällä kertaa lopputulos oli mielestäni tosi onnistunut. Nyt mun ainoa ongelma on, et tekis mieli tuunata kaikki farkut! :D

KUVA10

12 kommenttia:

 1. Miten tossa ylemmässä kuvassa toi iso reikä on vasemmassa jalassa mut alemmassa kuvassa oikeessa :D jäi mietityttää ja tosi hienot farkut!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toinen kuva on peilikuva, käänsin sen koska näytti mun mielestä silmään paremmalta niin.. :D Thänks!

   Poista
 2. Tykkään lukea sun blogia mut ärsyttää kun kuvat lataa ihan sairaan hitaasti. :-D Luen paljon muitakin blogeja enkä ole tämmöseen muissa törmännyt. Kääks! Plus noi farkut on tosi makeet. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsi mä oon koittanut pienentää kuvia, et lataus nopeeammin kun tosi moni on tullut sanoo samasta ongelmasta.. En tiiä mistä muusta se vois johtua. Pakko kai pienentää entisestään :D ja kiitos, oon itsekin tosi tyytyväinen :)

   Poista
  2. Mullakin lataa hitaasti :(

   Poista
 3. Aivan upeet tuli! Mut siis miksi ne siniset langat otetaan pois ja miten?! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli kun ottaa vaan siniset langat pois, niin jäljelle jää noi valkoset langat tollee kivasti :-) poimin vaan veitsen päällä ja revin irti sormin

   Poista
 4. Mulla ei kuvissa oo lataus ongelmii.. :O mut ihanat farkut! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiksoo <3 hmm haluisin tietää mikä niissä mättää kun osalle näkyy ja osalle ei..

   Poista
  2. Mul ei kans meinaa näkyy :(

   Poista
 5. Avasin kuvan toiseen välisivuun ja totesin että kuva on aika iso, tallensin sen ja kooksi tuli 3959kt eli noin 4mt mikä tarkoittaa et kokoa on. Toki mitä nopeampi netti niin sitä nopeammin sivun lataa vaikka olisi isoja kuvia.
  Se että koon scaalaa pienemmäksi blogissa ei välttämättä poista ongelmaa, jos se lataa taustalla sitä suurta kuvaa mut scaalaa blogissa näyttämään pieneksi.

  Eli muuta kuvan kooksi joku perus pikselikoko.
  Jos sulla on windows kone niin alla hieman vinkkiä, mut kannattaa lukea muutenkin kuvan koko asia.
  http://picasa.google.com/
  Asennusvaiheessa kun olet kohdassa viimeistellään ohjelman Picasa 3 asennusta niin jätä vain alin ja ylin rasti, muita ei tarvi.
  Kuvalaaduksi voi valita kaikki.
  Voi valita scannaako ja etsiikö koko koneen läpi vai vain omat kuvakansiot, koko koneessa voi mennä aikaa mut jälkeenpäin helppo löytää kaikki kuvat.
  Ei myöskään varmuuskopioita tarvi.

  Picasa on hyvä muokkausohjelma jos haluaa pikselikooltaan samankokoisia kuvia, sillä voi valita eri kokoja, 480x640, 600x800 yms, kokeile mikä koko näyttää blogissa hyvältä, kuvan koot pienenee jopa kymmenesosaan nykyisestä oikeasta koosta.

  Picasalla saa myös tehtyä copyright vesileiman eli oman nimen tai blogin nimen kuvaan, tosin vain alareunaan et joku voi senkin muokata/leikata.
  Kuva pienentämistä löytyy netistä tässä yksi ohje.

  http://www.virtuaali.info/opetusmaatilat/index.php?tila_id=9&ohjemappi&kategoria_id=243&kortti=1024
  Yksin kertaista eli Tiedosto - Vie kuva kansioon.
  Voi muuttaa "vientikohteet" haluamaasi hakemistoon ja tehdä uuden kansion ja nimetä sen.
  Pikseli koon määrittää liuttamalla, vakiona 800 pikseliä leveys.
  Voi valita jonkun tietyn kansion johon olet laittanu kuvia ja sen jälkeen valitse "vie kuva kansioon" ja kerralla muuttaa vaikka 100 kuvaa pienemmäksi.
  Muutin kuvan kokoa erilaiseksi ja 640 pikseliä on tiedostokooltaan 420kt, 800 pikseliä on 623kt, 1024 pikseliä on 975kt ja 1200 pikseliä on 1322kb joka sekin on vain 1/3 osa alkuperäisestä koosta.

  Käytännössä 640 ja 800 pikseliä on ihan hyvät koot blogiin. Itse tykkää isommasta 800 pikselin koosta.
  http://postimg.org/gallery/lm39wyjc/6f6cc042/ Tuolta voi käydä katsomassa miltä eri pikselikoko vaihtoehdot näyttää. Laitoin jannina vesileiman joka kuvaan niin näet miltä se näyttää.


  VastaaPoista