tiistaina, syyskuuta 2

NIKE AIR MAX THEA

Say hello to my new babies! Tennariperhe kasvoi taas yhdellä parilla, kun nämä ihanuudet saapuivat viime viikolla postiin. Ostoslistalla oli jo pitkään ollut hyvät perustennarit syksyä ja duunia varten, ja Niken Air Max Theat täyttää vaatimukset täydellisesti. Niin supermukavat jalassa ja sopii melkeinpä minkä asun kanssa vaan.

nikeairmaxthea

Mulle kävi pikku moka tilauksen kanssa. En tiedä mitä oikein sekoilin, vai oliko pää muuten vaan jäässä (niin kuin yleensä) mutta valitsin automaattisesti koon 5.5, eli sama mikä mulla on Air Forceissa. En vaan yhtään muistanut/tajunnut, että Forcet oli miesten mallia ja että näissä Air Maxeissä 5.5 on yhtä kuin 36.. Onneksi vaihto onnistui heti seuraavana päivänä Stadiumissa ja uudet 38 koon popot pääs käyttöön melkeinpä heti 


 lovee

8 kommenttia:

 1. Oi ihanat!! Rakastuin <3

  VastaaPoista
 2. Nice shoes :)
  http://pialunja.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Noi on tosi pientä kokoo! Mut ihan täykyt <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvan kengät on ne 36 mitkä tuli eka (en malttanut olla instaamatta niitä heti..) ;D Niin on <3

   Poista
 4. Nyt mustakin on tullut kenkä lover :D haluisin vaan ostaa kaikki niken kengät. Ostin just yhdet nilkkurit, mutta aloin nyt himoitsee näitä, niin pitääpä miettii viittiikö enää sit näitä ostaa kun just osti uudet kengät, hahha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah joo :D mä haluaisin tähän päälle vielä jotku oikeen räikeen väriset Air Max 90:it, mutta ei taida budjetti ihan taipua niihin, jotkut nilkkuritkin kun pitäs kans syksyä varten saada.. :-)

   Poista