torstaina, kesäkuuta 19

NEW IN: SUMMER CLOTHES


gina11

Palkitsin itseni tänään pikkuisella shoppailulla, eilinen oli hirvein päivä miesmuistiin ja mikäs sen parempi fiiliksennostattaja kuin uudet vaatteet. Mä en edes muista milloin viimeksi olisin ollut kunnolla shoppailemassa, kaikki kama tulee nykyään netin kautta. En muistanutkaan miten rentouttavaa on koluta rekkejä ja vaellella kaupoissa raikkaan purkkapopin soidessa taustalla! Todella terapeuttista, haha.

En oikeastaan käynyt muualla kuin Ginassa, eli nää kaikki on sieltä. Mukaan tarttui ihana kesäinen kukkamekko, valkoinen peplum t-paita juhliin ja arkikäyttöön haalean neonoranssi ja -keltainen t-paita. Kuinka kivalta ne tulee näyttääkään brunan kanssa, can't wait!

gina4
gina3gina2
gina8

Ihanaa juhannusta kaikille 

13 kommenttia:

 1. miten ihana toi mekko. hippityttövibat ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eiks ni <3 vielku pääsis käyttää sitä :D

   Poista
 2. Ihana tyttönen:) Hei joko kävit sen autokoulun mistä joskus kerroit? Itellä on kohta inssi ja teoriakoe tulossa...stressaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulla on se melkein paketissa, inssiä ja teoriakoetta vaille valmis.. en vaan oo saanut aikaseks harjoteltua teoriaan, pari kertaa tehnyt netissä sitä harjoitusta mut ei oo mennyt kertaakaan läpi :D ja nyt se on vaan jäänyt.. pitäis kyl ottaa itteään niskasta kiinni, mut toisaalta ei oo ollut kiire kortin kanssa kun ei oo autoakaan millä ajella :D tsemppiä sinne!

   Poista
 3. ihana toi kukkamekko!!

  http://vaatevaras.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Ihania molemmat asut, tuo kukkamekko ja peplum! Tykkäsin myös sun käsikoruista, pitäis myös sijottaa uuteen kelloon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. uus kello ois itelläkin toivelistalla, rahatilanne tosin sallii sen vasta joskus joulukuussa :D haha

   Poista
 5. Todella ihana toi mekko! Niin kaunis kesä kuvio! xx

  wildflowerofprague.blogspot.cz

  VastaaPoista
 6. Ällöttävä potenssiin miljoona tää sun playboyhiirimarkkeri, yäk, en palaa, hyvät jatkot !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oh i know! en vaan tiedä miten sen saa pois.. kiitos samoin :)

   Poista
  2. Kaiken järjen mukaan se pitäs olla ulkoasun siellä "Lisää CSS"- kohdassa (eli siellä mistä voi muokata ulkoasun leveyksiä yms. se alin kohta). Sitä kautta ainakin mun oma kursori on muokattu, joten kurkkaa sinne ja kato millasta tekstiä sieltä löytyy :)

   Poista
 7. oisko paha jos kokeilisit pienentää kuvien kokoa? nää lataa aina asen viisvuotta ja hidastaa sivua sikana.

  VastaaPoista