sunnuntaina, toukokuuta 11

SUMMER OUTFIT INSPIRATION


imageimage

Hyvää sunnuntai-iltaa kaikille ja oikein ihanaa äitienpäivää kaikille mammoille siellä ruudun takana :-) Kotiuduin just omani luota ja nyt kuuntelen radiosta Suomen peliä. TV ei skulaa kun meiän talonyhtiöön tuli uusi satelliitti (vai antenni) tv ja kun tuo kaukosäädinkin tossa pari kuukautta sitten lens seinään niin kanavien hakeminen ilman sitä on vähän hankalaa. Nyt täysin hermorauniona ja pahasti vittuuntuneena kuuntelen peliä, toisaalta ihan hyvä etten nähnyt tota Jormakan taklausta, sen verran pahalta se nimittäin kuulosti..

imageimage
imageimage

Kuvailin eilen teille yhden kesäisen asun, joka aivan varmasti tullaan näkemään mun päällä heti kun säät sen sallii. Mikä on toivottavasti pian!  6KS lähetti mulle nimittäin täydelliset kukkashortsit joista tuli lempparit heti! Tykkään heidän shortsivalikoimasta muutenkin ja luulen, että tilaan toiset kukkaprintillä varustetut shortsit sieltä.. Korkea vyötärö on kanssa plussaa! Viinipömppis piiloon XD Näistäkin laitan parempia kuvia joskus tulevaisuudessa, mutta siihen asti..

image

SHORTSIT 6KS klik!
KOROT NLY SHOES
KORUT H&M JA GINA TRICOT
KELLO GUESS

14 kommenttia:

 1. Gorgeous outfit! I just love the cute shirt and shorts :)
  Fashion latte with vanilla

  VastaaPoista
 2. Voi mikä täydellinen asu! Tykkään !!!! <3

  VastaaPoista
 3. Ylläri et käytät tommosia teinivaginashortseja joista puolet perseestä vilkkuu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en käytä ja vaikka haluaisin niin en saisi käyttää :) perse vilkkuu asennosta johtuen muttei muuten, joten älä huoli, en nolaa itseäni kävelemällä puoli persettä paljaana kaupungilla!

   Poista
  2. Mitenniin et saisi? :D

   Poista
  3. mun poikaystävä on kieltänyt :D

   Poista
  4. C'moon ensimmäinen anonyymi, missä muka näät vilkkuvan perseen? Mä en ainakaan nää muuta kun hyvännäköset jalat ja kivan asun. Oot aina Janni niin tyylikäs :)

   Poista
  5. Miksi annat poikaystäväsi kieltää sinulta asioita?

   Poista
  6. hmm, jos mä oikeasti haluaisin käyttää shortseja, joissa perse vilkkuu, niin kyllä mä sitten käyttäisin.. ehkä salaa, tai mistä sitä tietää. haluan kunnioittaa toisen toivetta ja keräähän puoliks paljas perse kaupungilla vähän ei-toivottua huomiota

   Poista
 4. Hahah katoin ekoist kuvist et toi on hame ja olin järkyttynyt siitä että se on niin lyhyt :D mut onneks ne oli sentään shortsit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahah joo ei, näyttää kuvissa lyhyimmiltä kuin mitä todellisuudessa on! :) johtuu noista mun posetuksista hehe...

   Poista
 5. Oi ompas ihastuttava asu! :) Haluun samanlaiset shortsit!! :D

  VastaaPoista