sunnuntaina, huhtikuuta 27

BLOGITAUKO

Ainakin niin kauan, kunhan saan uuden laturin hommattua mäkkiä varten. Vanha oli vääntynyt jo niin, että tämä oli jo täysin odotettavissa. Katsoin netistä uusia ja aika suolasen hintasia ne on, 80€ uudesta laturista. Vai tietääkö joku teistä halvempaa paikkaa kuin verkkokauppa, olisin todella kiitollinen vinkeistä! :-) 

image

18 kommenttia:

 1. dx.com, mutta sitä voi joutua hieman odottelemaan :D toimitusajat on about yhtä hitaat kuin ebayssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo en voi olla niin kauan ilman :D hahah

   Poista
 2. http://www.miniinthebox.com/fi/laturit_c5101?currency=EUR

  tuolla on ainakin jotain mac-latureita, en tiedä onko juuri sitä mitä haet. Oon tilannu tuolta pariin otteeseen ja kaikki on aina tullut perille. Toivottavasti on jotain apua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos, pitääkin tsekata! tiedätkö yhtään toimitusajoista?

   Poista
  2. mä tilasin just ja joku 2-3 viikkoo meni. mut saattaa kestää vähemmän aikaa jos tilaa vaan yhden tuotteen.. mä tilasin öö ehkä 4 :D

   Poista
  3. mä oon tilannu tuolta jtn 5 kertaa ja aina menee vähintään se 13arkipäivää ja toimituskuluja ei tuu onneksi, kunhan muistaa että jää tulliin jos ylittää sen 21e vai mitä nyt onkaan :D

   Poista
  4. menee se 2-3 viikkoa tulla :)

   Poista
 3. Joo laitas lisäinfoa millainen se pitää tarkalleenottaen olla nii katotaan kuka löytää halvimman, muualta kuin Suomesta saanee halvemmalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.mactechgear.com/replacement-60-watt-magsafe-power-adapter-l-shaped-connector-for-apple-macbook-pro-charger/ siis ihan tollanen perus luulin että kaikissa on sama :)

   Poista
 4. voisit hoidella tän playboy sensorin pois ku saat koneen toimii :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Usko pois oon yrittänyt, en saa sitä pois :D pitää kysyä apua joltain, joku mun mielestä tarjoutui täällä blogissa joskus jeesaamaan

   Poista
 5. Jotenkin huvittavaa miten annat täällä niin huolitellun kuvan tyylistä ja ulkonäöstäs, mut sitten kun sua näkee jossain koulussa tai kaupungilla oot useimmiten tosi huolimattoman näkösenä jossain ihme rytkyissäs. Ymmärrän kyllä ettei kouluun jaksa panostaa sen kummemmin, mut olin vaan yllättynyt kun nään sua siellä.. Oon jotenki tän blogis perusteella kelannu et oot aina hirveen classy ja vimpan päälle, enkä ois ikinä uskonu et oot arkena niin homssunen :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah mun duunipukeutuminen eroaa kyl koulupukeutumisesta niinku yö päivästä :D kouluaamuina käytän ajan mielummin nukkumiseen..

   Poista
 6. Näin sut viime perjantaina Kalliossa ku kävelit joku viini/viina :D pullo kainalossa :D en viittiny moikata sua ku näytit jotenki kiireiselle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahahah joo olin myöhässä "luokkakokouksesta", siks kiireessä :D ens kerralla sitten! sieltä mut löytää aika usein :)

   Poista
 7. Katsoin juuri Basic Instinct leffaa telkkarista ja ihan säikähdin, kun Sharon Stone näyttää aivan sulta, tai siis sä siltä! Ilmeet ja kaikki (ainakin kuvissa, en kuitenkaan sua livenä ole nähnyt).. 0_o Onko kukaan aiemmin sanonut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aijaa :D ei oo kukaan aiemmin koskaan sanonut, anne kukkohoviksi kylläkin! mutta kiitos vaan onhan noi molemmat todella kauniita naisia eli olen otettu :)

   Poista