maanantaina, maaliskuuta 3

WATERLAND SUPER ARVONTA

1497584_193906540808111_937783637_n

Pistetäänkin juuri ennen H-hetkeä kunnon super arvonta käyntiin! Kerrataan vielä kiven alla asuneille, elikkä siis nyt viikonloppuna Espoon metät valtaa taas bilekansa kun Pohjoismaiden suurimmat ja taatusti tykeimmät vesipuistobileet ottaa paikkansa Serenassa! Also known as Waterland!

Musiikillisesti koko tapahtumahan on yhtä hunajaa, dekkien takana perjantaina mm. Orkidea, Antti Rasi, Milla Lehto, Concha, Heikki L, Temper2 ja monia muita hyviä. Vaikka jo näillä nimillä hyvät soundit on taattu, niin kirsikkana kakun päälle paikalle saapuu myös itse herra Mark Knight!Mä voisin melkein lyödä pääni vetoa, että tää tullaan kuulemaan perjantaina. Tai ainakin toivon niin, on kyllä niin tajuton biisi, josta tulee mieleen paljon hyviä muistoja!

Jos lippua ei vielä jostain kumman syystä takataskusta löydy ja jäätävä pakko olis lähtee bailaa, niin nou hätä! Nyt nimittäin jakoon lähtee 10 kappaletta lippuja perjantain bileisiin, eikä muuta tarvita ku hyvä mieli, 18 vuoden ikä ja sähköposti kommenttikenttään. Jos haluat parantaa mahdollisuuksiasi voittaa, rustaa perään joku stoori miksi just sulle pitäis saada lippu. Vastaukset ja muut keskiviikkoon, klo 12 mennessä!

Onnea arvontaan 

60 kommenttia:

 1. Tiinasultsi@hotmail.com :) kai tääkin nyt pitää vähintää kerran elämässä kokee!

  VastaaPoista
 2. jeannayjuliett@gmail.com

  En ole aikaisemmin ollut Waterlandissa, joten nyt ois ihan mahtava päästä tsekkaan meno! :p

  VastaaPoista
 3. fersku_10@hotmail.com . Juuri täyttänyt 18v , en oo ennen keikoilla tai tämänlaisissa tapahtumissa käyny eli olis ainutlaatuinen kokemus mulle.

  VastaaPoista
 4. cessi.falkstedt@outlook.com

  VastaaPoista
 5. k-aisa@hotmail.com olis niin siistiä päästä tonne ensimmäistä kertaa ja vielä kun parhaalla kaverilla on just tona päivänä synttärit! olis ihan huippu synttärilahja!

  VastaaPoista
 6. raisamatilda@gmail.com

  ois niiiin jees päästä tonne, sais tervetullutta vaihteluu perus opiskeluihin ja töissä käymiseen ja helpottais tätä kevään ja kesän odottelua ehkä vähän :D

  VastaaPoista
 7. zonja_p@hotmail.com

  Ystävän tahtoisin yllättää! :)

  VastaaPoista
 8. moikka! mun isosiskol ois synttärit perjantaina ja ois maailma ihanint yllättää se noilla lipuilla! :) ei olla koskaa päästy bilettää noi siistii tapahtumaa, vaik ollaa ain puhuttukkii et lähetää kesäl yhes festareille tai maaliskuus serenaa yms.. :) s-posti: suvi_k_@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Mulla on kirjotukset ens viikolla, niin ois hyvä nollaus ennen niitä:D Tässä on nyt yli kuukaus oltu neljän seinän sisässä ja päntätty..

  ella.laine@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. mira_granlund@hotmail.com

  VastaaPoista
 11. mari.kinnari@gmail.com

  Ois siisti päästä tonne,ku en ikinä oo ollut. Ja en ole piiiitkään aikaan ollut missään kun mulla on lapsi,nii nyt ois kiva päästä vähä rentoutuu ja viettää aikaa. Ja ois mahtavaa saada pari lippua,koska haluaisin viedä lapseni kummin ja parhaan kaverini myös tonne koska hän on auttanut meitä niiin paljon! No pidetää peukut pystys et onni suosis :)

  VastaaPoista
 12. Haluaisin päästä juhlimaan siskon kanssa jonka 18vuotis synttäribileet missasin oksennustaudin vuoksi... Olisi ihana yllättää systeri ja päästä juhlimaan vihdoin kunnolla yhdessä <3 nykanen.tiia@suomi24.fi

  VastaaPoista
 13. nettaturne@gmail.com
  jee:) en oo koskaan ollu missään täntapaisissa tapahtumissa.

  VastaaPoista
 14. iida1994@hotmail.com

  VastaaPoista
 15. Moikka!
  Mun poikaystävällä on synttärit ihan kohta ja tää ois ihan mahtava tilaisuus juhlia niitä. Kerkesin jo voittaa lipun yhdestä toisesta kilpailusta, mutta kun en ollut alle parin päivän aikana (?!) vastannut meiliin viikonloppuna, meni lippu sivu suun seuraavalle henkilölle. oltiin jo keretty iloita voitosta ja pyydetty kavereitakin messiin... kyllä ärsytti! :'(
  No, nyt täytyy vaan pitää peukkuja et nappaa! yrittänyttä ei laiteta :D

  iiris_koivula@hotmail.com

  VastaaPoista
 16. Waterland ois täydellinen irtiotto/miniloma/paratiisi tän räntäkevään keskelle! Ei päästä lähtemään poikaystävän kanssa etelänmatkalle, mutta kuuma tropiikkiviikonloppu ei ois kun seutu-lipun takana..

  PS. oot ihana <3

  ronya@live.fi

  VastaaPoista
 17. En oo ikinä päässy todistaa näitä serena bileitä vaikka kova ois halu, mut kukkaro ei vaan kestä! Ois ihan mahtavaa päästä näihin bileisiin :) susanna4@gmail.com

  VastaaPoista
 18. jenna.ronimus@gmail.com

  VastaaPoista
 19. yadelle_91@hotmail.com - en ole koskaa käynyt kyseisissä bileissä ja nyt ois tosi nasta päästä!

  VastaaPoista
 20. c.iara@live.fi
  en oo ollu koskaan ees serenassa saati sit näis bileissä, oon vaan lukenu blogeista hehkutusta näistä ja oisko ehkä kiva päästä itekin paikan päälle kattoo millaset bailut on kyseessä ;)

  VastaaPoista
 21. Moi =) Ajattelinpa nyt kommentoida jos joskus vaikka jotain voittais =) Ja lipun tarvisin, että pääsis pitää kavereitten kaa kivaa ja tutustuu uusiin tuttuihin :P ja meili oli jaakko1993salminen@gmail.com ;)

  VastaaPoista
 22. storkgm@yahoo.com
  Olen pahoissa veloissa tällä hetkellä eikä ole varaa lippuun :( Kavereita menossa paikan päälle ja olen ollut suuuuri trance fani miltei koko elämäni. Tekisit minusta maailman onnellisimman ihmisen jos lipun saan!
  Trance is life.

  VastaaPoista
 23. Moi =) Ajattelinpa kommentoida jos ees joskus kävis hyvä tuuri ;) Ja stooria sen verran, että lipun tarvisin jotta pääsis pitämään hauskaa kavereitten kaa ja tutustumaan uusiin tuttavuuksiin :P Ja meili on jaakko1993salminen@gmail.com :P

  VastaaPoista
 24. jenni.korjonen@gmail.com
  Ois niin mahtavaa päästä paikanpäälle, mutta opiskelen tällä hetkellä niin ei ole rahaa oikein muuhun pistää kuin vain pakollisiin tarpeisiin :/.. Pakko myöntää, etten ole koskaan edes ollut festareilla..

  VastaaPoista
 25. onefive6@hotmail.com

  VastaaPoista
 26. Olisi ihan mahtavaa päästä tommosiin bileisiin, näin opiskelijana vaan budjetti tulee vähän tielle... :P
  nepsuu7@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Olen yrittänyt päästä tapahtumaan soittamaan. Valitettavasti vielä en ole päässyt. Olisi siistiä joskus kyllä päästä. Anywayz, olisi siistiä päästä chekkaamaan tapahtuma.

  VastaaPoista
 28. sandra.riipi@hotmail.com
  Opiskelijana ei ole varaa lippuun ja viimeiset ylimääräiset menikin buurenin keikkaan!:) toisaalta se keikka loppu migreenikohtaukseen joten lippu waterlandiin olisi mukava lohdutus!:)

  VastaaPoista
 29. niin ja sähköpostihan siis on joonasshigekitamura@gmail.com

  VastaaPoista
 30. Vielä kertauksen vuoksi, olen siis yrittänyt päästä soittamaan tapahtumaan, mutta en ole vielä päässyt. Toivottavasti tulevaisuudessa pääsen. Olisi kuitenkin siistiä päästä chekkaamaan tapahtuma. joonasshigekitamura@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Viimevuonna en kehdannut mennä koska olin "huonossa kunnossa", nyt oon hyvässä kunnossa mut rahaa ei oo. Mulla ois vielä ihan huippua seuraa tonne mutten pääse messiin näiden taloudellisten ongelmien takia.. maikkii@windowslive.com

  VastaaPoista
 32. tommi.gustafsson@jippii.fi

  VastaaPoista
 33. mulleee. oon viemässä tyttöystäväää sinne mutta liput puuttuu vielä! :)
  kotletti87@gmail.com

  VastaaPoista
 34. sade.olarewaju@gmail.com

  Viettelemään kaverin synttäreitä mutta laskuja piti maksella niin paljon ettei budjetti venynyt enää tohon lippuun

  VastaaPoista
 35. ada.manninen@luukku.com Asun Raahessa, mikä on Oulun lähellä, joten kerranki ku täälläpäin liikun ni ois aiva mahtava kunnon bileisiin päästä!

  VastaaPoista
 36. liana.ohayon@hotmail.com Oltiin miehen kanssa tomorrowworldissä missä kaikki ihanaiset ihmiset juhli pikkuhepenissä... itse vauvakilojen kanssa kuljin kuin muumimamma. nyt oon alottanut suunnan kohti kesäkuntoa ja juossut salilla pari kuukautta... ja ekaa kertaa ois halua lähtee rakkaan kanssa juhlimaan niinkin pienessä varustuksessa kuin uikkari <3

  VastaaPoista
 37. rosahenrietta@gmail.com

  Ei sen suurempaa stooria, ei mee erityisen huonosti (niinkuin näissä arvonnoissa yleensä melkein kaikilla menee :D), mutta olis tosi hienoa päästä paikalle! :)

  VastaaPoista
 38. rogersaarsalu@gmail.com
  joskus ma asun virossa ja mun pidäs saada noita lipppppua.

  VastaaPoista
 39. Cherrydarling (at) safe-mail.com

  VastaaPoista
 40. teeeakollani@hotmail.com

  VastaaPoista
 41. erjaaaaaaaa@hotmail.com

  VastaaPoista
 42. katasti@hotmail.com äääkkkkkkk:)

  VastaaPoista
 43. emmi.haapsaari@hotmail.fi :)

  VastaaPoista
 44. Tänne vaan ni mennää tekee kunnon sukellus :D kaitsu1976@hotmail.fi

  VastaaPoista
 45. Tänne vaan ni tehdään kunnon sukellus kaitsu1976@hotmail.fi

  VastaaPoista
 46. Köyhän alikersantin pitäis päästä näkeen minkälaisen meiningin Suomen reivikansa saa vesipuistossa aikaseks! Oon Espanjassa ollut hieman tän tyyppisissä bileissä ja nyt on hinku Waterlandiin. Lupaan reivata täysiä 24/7 ja videoida kaikki eeppisimmät hetket kaiken kansan nähtäväks! Tää piristäis synkkää ja aamujentäyteistä kevättä :) p4nnus@suomi24.fi

  VastaaPoista
 47. Can't wait, ois mahtavaa päästä jo perjantain paikan päälle! ;-)
  rroossa-@hotmail.com

  VastaaPoista
 48. lauri.puumi@gmail.com voitto ois mulle kiva lisä arkeen :)

  VastaaPoista
 49. acasha9@hotmail.com Olisi kiva voittaa, sillä olen kuunnellut konemusiikkia jo vuosia mutta en ole silti koskaan päässyt Serenan bileisiin. Olen tällä hetkellä opiskelija, joten rahaa ei liikene lipun ostamiseen.

  VastaaPoista
 50. Olis kyllä kiva päästä kokemaan!! sara_tanner_4@hotmail.com

  VastaaPoista