lauantaina, helmikuuta 22

NEW IN: HUNTER BOOTS

hunter2

Olen monesti kävellyt Aleksanterinkadulla Zio -kenkäliikkeen ohi ja ihastellut ikkunassa näkyviä hapsuvartisia korkokenkiä. Eilen sitten viimein uskaltauduin sisään liikeeseen, mieli aika maassa Suomen pelin jälkeen. Eikä se olo siitä parantunut, kun huomasin kenkien hintalapun: 500 euroa. Vaikka siitä olisi miinustettu se 70% niin hinta oli silti aika suolanen. Niin joo, Ziossa on siis tällä hetkellä loppuunmyynti ja melkein kaikki tuotteet -70%, kannattaa siis ihmeessä käydä tsekkailemassa! Anyway, kengät jäivät siis hyllyyn. Olin melkein lähdössä kotiin tyhjin käsin, kunnes huomasin kasan Hunter saappaita nurkassa ja ihan huvikseen niitä sovitin ja ajattelin, että nyt lähtee Hunterit halvalla. Myyjä kuitenkin sanoi, ettei ale koske Hunttereita, mutta enhän mä näitä voinut enää sinne hyllylle jättää! Joten mukaan lähti siis Hunterin Gloss Tall -kumpparit. Täydelliset tähän loskasäähän, jonka ennustan jatkuvat toukokuuhun asti..

hunter1

Saappaita suojaamaan ostin myyjän suosituksesta myös tämän Hunterin oman rubber bufferin, sillä saappathan on valmistettu luonnonkumista ja jo liikkeessä huomasin, miten helposti niihin tulee ns. valkosia kohtia. Tällä hoitsikalla pitäis saappaiden pysyä mustina ja kiiltävinä pitkään!

hunter4

Oikein ihanaa lauantaita kaikki 

11 kommenttia:

 1. Täällä roikkuneet Hunterin saappaat ihan liian kauan ostoslistalla! Täytyykin lähiaikoina käydä hankkimassa! Ei kiitos, märille sukille ja pilaantuneille mokkakengille <3

  rolssi.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Pakko kysyä et oisitko ostanu noi jos niissä ei ois Hunterin logoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nojaa, tuskin :) merkkien orja :D

   Poista
  2. Kiva kun pystyt olee rehellinen !!!:) hyvä

   Poista
 3. Wau, ihanat! Paljon maksoi? :)

  VastaaPoista
 4. Hankin noi Hunterit kans kun täällä Englannissa on hieman tulvinut viime viikkojen aikana.. tarpeeseen tuli. :D Hyväthän ne on ei siitä mihinkään pääse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no tänne kanssa! mun matka himasta juna-asemalle kulkee osaks metsän keskellä ja siel on ihan karmeita lätäköitä.. nyt ei kastu sukat enää :)

   Poista
 5. 500€? http://www.zalando.fi/hunter-original-tall-gloss-kumisaappaat-musta-hu111c00i-q00.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa oikeesti joskus vaikka lukee kunnolla teksti? :D

   Poista