maanantaina, helmikuuta 24

MICRO RINGS + muuta pidennysasiaa

Nyt olisi luvassa se kauan odotettu pidennyspostaus, jonka teille aiemmin jo lupasinkin! Kerron vähän pidennyksistä ja etenkin micro ringeistä, joilla uusi tukkani on siis kiinni.

hh
BEFORE / DURING / AFTER

Eka kuva on kyllä vaan niin järkky.. Mun omat hiukset oli kasvanu sinettien aikana ihan kivasti, reilusti yli 5 senttiä! Tai siis tyvikasvun verran :D Kuvat vähän hämäävät, sillä oikeastihan tyvi on tummempi, eikä tukka noin keltainen, mutta kameran säädökset nyt olivat mitä olivat.. Jokainen tuossa kampaajan tuolissa istunut tietää, että kun vihdoin on valmista, on peppu niin puuduksissa, ettei siihen hirveesti tee mieli jäädä enää hengailemaan :D Joten näillä mennään.

Aloitetaan vaikka nyt kertomalla niistä micro ringeistä. Tekniikka on aika yksinkertainen, hiukset vedetään renkaan, eli micro ringin läpi. Sitten pidennyshius asetetaan myös ringin sisälle, joka sitten puristetaan pihdeillä kiinni niin, että omat hiukset ja pidennyshius jäävät renkaan väliin puristuksiin. So simple! Irrottaimen on myös helppoa, ringiä vaan puristetaan eri suuntaan kuin laitettaessa. Tässä pidennystekniikassa ei siis kuumenneta, sulateta tai liimata mitään, mikä tekeekin micro ringeistä todella hiusystävällisen pidennystekniikan.

hh4

MISSÄ KÄVIN LAITTAMASSA?

Pidennykset kävin laittamassa Keravalla Kampaamo Visionissa, jota en voi kuin kehua! Ihana Minna laittoi mulle pidennykset ja oli vielä tehnyt kovan työn kun metsästi mulle 60cm tukkaa, jota ei millään meinannut löytyä oikean sävyisenä. Mun pidennykset onkin siis oikeasti sinetit, joista päätä on muokattu micro ringeihin sopivaksi! Ja sävy 24, jota on taitettu vähän kylmempään.

PALJON MAKSAA?

Halusin kunnon megatukan, niimpä mulle laitettiin yhteensä 5 pakettia hiusta, jokaisessa paketissa on 20 kappaletta sinettihiusta. Visionissa samanlainen setti, eli 60cm micro ringit maksavat 536€ ja 45cm pitkät olisi 380€. Mulla on luonnostaan aika paksu tukka, mikä mahdollisti sen, että saatiin mahdutettua nätisti paljon pidennyksiä. Ohuempiin hiuksiin menee vähemmän hiusta ja hintakin on silloin luonnollisesti edullisempi.

MITÄ PIDÄN?

Sitä kamalaa takkuepisodia lukuunottamatta mulla ei ole sineteistä mitään pahaa sanottavaa, mutta kerron teille muutamia syita siihen, miksi vaihdoin micro ringeihin. Ratkaisevaa oli tietysti se, että micro ringit vahingoittavat omaa hiusta vähemmän, mutta myös se, että pidennyksiä voi käyttää uudelleen. Riippuu tietysti kuinka hyvin sitä tukkaa jaksaa hoitaa, mutta samaa pidennyshiusta voi käyttää puolesta vuodesta jopa vuoteen asti! Omasta hiustenkasvu tahdista riippuen micro ringejä olisi hyvä käydä nostattamassa 2-3kk välein. Nykyiset pidennykset ovat olleet mulla nyt päässä about kuukauden ja ovat ihan samassa kunnossa kuin laitettaessa. Olen todella tyytyväinen. Ja ihme kyllä, nukkuminen on mukavempaa kuin sineteillä! Näitä hädin tuskin tuntee, kun painaa pään tyynyyn ja se on tällaiselle mukavuudenhaluiselle makoilijalle tosi iso juttu.

vision

Kampaamo Vision sijaitsee siis Keravalla, osoitteessa Kauppakaari 11.
puh. 09 294 7191

Voit varata maksuttoman ajan pidennyskonsultointiin helposti osoitteessa www.varaaheti.fi/vision 

Visionin Facebook -sivuille pääset klikkaamalla tästä!

25 kommenttia:

 1. Siis sä maksoit nämä itse?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, mutta sain vähän alea blogin takia :)

   Poista
 2. noi sun hiukset on kyl super ihanat ! (:

  VastaaPoista
 3. Ihanat hiukset! Tuli vaan mieleen, että voiko noiden micro ringsien kanssa pitää hiuksia myös kiinni vai näkyykö ne selkeästi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no mitään hirveen korkeeta ponnaria ei pysty laittaa, mutta sellasen normaalin joka ei nouse niskasta hirveesti niin ihan hyvin :) et siinä mielessä vähän surkeemmat kun esim sinetit, jotka ei anakaan mulla näkyneet yhtään vaik tukka ois ollut miten päin tahansa :D toisaalta mulla on nyt paksumpi pidennystukka kun viimeks, eli varmaan jos otettais toi alin rivi pois niin ei näkyis!

   Poista
 4. näin toissayönä unta siun tukasta!! :DDDDD Niiii ja hei tiiätkö pystyykö esim noita micro ringejä laittaa jos on oikeesti ohut ja liukas tukka?

  Ja mitä mieltä oot teipeistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahah eikä :'D joo voi ohueen tukkaan laittaa, noita renkaita on eri kokosia mun mielestä niin ainakin niitä kaikkein pienimpiä :) ja uskoisin, että ne pysyy kans kun kunnolla laitetaan!

   teippejä mulla ei oo ikinä ollut, joten ei oo niistä mitään kunnon mielipidetäkään.. mutta nehän näkyy tosi helposti ja kokoaja pitää olla nostamassa, joten siks oon enemmän sinettien/micro ringien kannalla :)

   Poista
 5. vau!! ovat ihan aidon näköiset:)

  VastaaPoista
 6. Ihanat hiukset! Hei semmonen kysymys, että mistä se sun upea punainen mekko, joka näkyy instagramissa, mahtaa olla peräisin? Mukavaa kevän odotusta sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on membersiltä ostettu, forever unique on merkki :) kiitos samoin <3

   Poista
 7. miten sulla on varaa huhhu sairasta muut kamppailee just ja just elääkseen ja muija ostaa 500euron HIUSTENPIDENNYKSET :D kyllä on kuullu että kaikkeen sitä tuhlataan rahaa, mutta että tommonen summa hiuksta. voi luoja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä sain alennusta niin kuin tuolla ylempänä kirjotinkin :) mä olen itse mun rahat tienannut, eiköhän se ole kans ihan mun oma asia mihin ne käytän? ja niinku sanoit, on sitä tyhmempiinkin asioihin laitettu rahaa palaa, kun hiuksiin.

   eikä täällä suomessa kukaan niin peeaa oo, et kamppailis elääkseen, vaikka ei tekis mitään niin silti tilille tulee joka kuukausi tarvittavat rahat elämiseen ja katto pään päälle. se, että sä keräät roskia kadulta 16 tuntia päivässä että saat illalla ruokaa, on kamppailua elämästä.

   Poista
  2. Asia kommentti, Janni!!!

   Poista
  3. Hyvä vastaus Janni!!! Vittu et ihmiset kehtaa tulla anonyymeinä vittuilee bloggaajille ja viel tälläsist syistä mis ei oo mitään järkee :D Muut kamppailee elääkseen ni sä et saa tuhlaa työllä ansaitsemias rahoja mihi haluut, voi luoja!! :D :D Kyl ihmettelen miten bloggaajat jaksaa ees kirjottaa, ku aina löytyy noit aaseja, jotka vaan haluaa yrittää pahoittaa toisen mielen keinolla millä hyvänsä.. Pitää olla vikaa päässä et on tonkaltainen ihminen.

   Poista
  4. Hah, on rikkaat kyllä joteki sokeita :D "eikä täällä suomessa kukaan niin peeaa oo et kamppailis elääkseen", EIPÄ!! Täälläki just vietetään tilannetta jossa toimeentulotuesta sai vuokran maksettua ja sen jälkeen tilille jäi käyttövaraa tasan kuuskyt vitun senttiä ruokaan, eli elämän välttämättömiin menoihin. Käykääpä joskus huviksenne kattoo ruokajonoja, joissa jaetaan kauppojen luovuttamia eräpäivää hipovia tuotteita tai EU- avustuksia. Lisäksi suomessa on noin 8000 asunnotonta. Tästä kaikesta kiitos korkeille hinnoille ja pienille palkoille, ja niille päättäville elimille jotka tekevät valinnat mitkä vaikuttavat suomalaisten talouteen. Kaikkihan ei ole yhtä onnekkaita kuin toiset. Terveisin itsekin kodittomuuden kokenut.

   Poista
  5. Kamppailulla tarkoitin lähinnä sitä roskien keräämistä yms. Kyllä Suomessa ja suomalaisilla on verrattain asiat ihan helvetin hyvin, rahaa tulee kuitenkin tilille eikä sen eteen tarvitse tehdä mitään. Olen kuitenkin täysin samaa mieltä, että täältäkin löytyy paljon parannettavaa. Enkä ole sokea sen suhteen, tiedän että esimerkiksi kodittomuus on helvetin raskasta ja että täältäkin löytyy ihmisiä joille jokainen sentti on tärkeä. Pointtini oli, että köyhä Suomessa on täysin eri asia kuin köyhä jossain kehitysmaassa.

   Poista
 8. siis toi menetelmähän just kuluttaa eniten hiusta :'D

  VastaaPoista
 9. Osaatko tarkentaa et miten noita sinettejä on muotoiltu nii et ne mahtuu noiden ringejen sisään, siis jos ne on kynsisinetit eikä micro ringeihin normaalisti laitettavat I-sinetit? :)

  VastaaPoista
 10. Hei! Miutakin kiinnostaa miten sinettejä on muokattu micro ringeihin sopiviksi? Vinkkejä kaipailen,sillä omaa väriä ei myöskään löydy micro looppeina valmiina. U tippinä oon löytäny ja nyt on siis sinetit kokeilussa,mutta ajattelin seuraavaksi micro ring tekniikkaa kokeilla olisiko parempi. Millaisella harjalla harjaat pidennyksiä? Ite oon käyttänyt ihan tangle teaseria,kun siinä pehmeet harjat. Ootko hoitanu pidennyksiä esim. Silkkitipoilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! En itse osaa vastata tähän kysymykseen, mutta soita Visioniin ja kysy Minnaa, hän osaa varmasti auttaa :-) Käytössäni on tangle teaser ja olen käyttänyt myös silkkitippoja! Pidän b-longin pidennyksille tarkoitetuista shampoosta ja hoitoaineesta paljon ja saman sarjan silkkitipat ollut käytössä myös

   Poista
 11. Sori tämä postaus on jo tosi vanha, mutta mietin että tiedätkö tai muistatko vielä mistä nuo rinkulat ovat? En tahdo millään löytää tuollaisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa soittaa Visioniin ja kysyä Minnalta, mä en nimittäin noista mitään :D istuin vain tuoliin ja luin cosmoa...

   Poista