tiistaina, helmikuuta 4

BELONGER

blong1

Hyvien hiustenpidennysten salaisuus on laadukkaan hiuksen lisäksi tietysti niiden hoito. Hyväkin hius voi muuttua takkuuntuvaksi reuhkaksi jos niitä ei hoida, tai hoitaa väärillä tuotteilla. Oikeilla tuotteilla pidennät hiustesi elinikää ja saat kauniit ja terveen näköiset hiukset!

Viimeksi mun pidennykset menivät nopeasti huonoon kuntoon, eikä ihmekään, sillä käytin ensimmäisen kuukauden VAIN rakennepaikkaavia tuotteita. Jälkeenpäin yritin vielä korjata tilannetta käyttämällä syväpuhditavia tuotteita ja vóila, takkuuntuva purkkakasa oli valmis! Joku oli ilmeisesti ollut hereillä kampaajalla :D Kerrataan siis vielä, eli pidennysten kanssahan ei missään nimessä saa käyttää rakennepaikkaavia, syväpuhdistavia, tuuheuttavia, jälleenrakentavia tai hiussuomuja voimakkaasti avaavia tuotteita. Myös entsyymihoitoja ja öljypitoisten tuotteiden käyttöä kiinnityskohdan lähellä tulisi välttää.

Suositeltavia tuotteita pidennyksille taas ovat siloittavat, kosteuttavat ja hiussuomuja hellävaraisesti sulkevat tuotteet. Parhaimpia ovat tietysti juuri pidennyksille tarkoitetut tuotteet ja nyt IdHair on lanseerannut oman, B'longin pidennyksille tarkoitetun tuoteperheen, IdHair Belongerin! Oma tukkanikin on B'longin, joten nämä tuotteet istuvat hiuksilleni kuin nenä päähän. Tuotteet sopivat tietysti myös muillekin, kuin B'longin hiuksille. Plussaa tulee söpöistä pinkeistä pulloista ja tuoksusta, joka on ihanan mansikkainen! Gotta love it 

blong4


IdHair Belonger Shampoo & Conditioner

Hellävarainen shampoo puhdistaa ja hoitaa hiuksia samanaikaisesti sekä poistaa hiuksista mahdolliset epäpuhtaudet ja muotoilutuotteiden jäämät. Hoitoaine kosteuttaa ja sulkee hellävaraisesti hiussuomuja tehden hiuksen pinnasta yhtenäisen tiiviin ja vahvan sekä uskomattoman sileän.


blong3

IdHair Belonger Serum

Viimeistelyseerumi, joka luo hiuksen pintaan suojaavan kalvon tehden hiuksista silkkisen pehmeät ja kiiltävät.

blong2

IdHair Belonger Heat Protect

Tehokas lämpösuojasuihke, joka suojaa hiuksia lämpölaitteiden, kuten föönin, muotoilurautojen ja lämpörullien, kuumuudelta 230°C saakka.

12 kommenttia:

 1. Voiko noita tuotteita käyttää vaikkei olisikaan pidennyksiä? On niin söpöt purkit, että haluaisin ehdottomasti kokeilla! Onko noista jotain haittaaa käytössä vain omalle tukalle? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nää sopii erinomaisesti ihan omalle tukalle käytettäväks kanssa! "Belonger on kaksivaikutteinen tuotelinja, jolla on kyky ravita ja hoitaa sekä hiustenpidennyksiä että luonnollisiakin pitkiä hiuksia." tuo napattu niiden nettisivuilta :)

   Poista
 2. Paljon näillä oli hintaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain tuotteet ilmaiseksi blogin takia, mutta nopean googletuksen perusteella n. 24-28€ per pullo :)

   Poista
 3. Mistä noita kantsii ostaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no jos haluut paikan päältä hakea niin visioniin tulee näitä, muista jälleenmyyjistä en oikein tiedä, kai se on aika kampaamokohtaista.. ja jos haluat tilata niin esim www.shampookauppa.fi myy näitä!

   Poista
 4. onko noita myynnis esim jossai kampaamoissa tms vai ainoastaan tilattavissa?

  VastaaPoista
 5. Ihana design näissä purkeissa! <3

  VastaaPoista
 6. Miksi halusit vaihtaa sinetit micro ringeihin?:) Onko paremmat? Ja paljon kampaamokäynti maksoi? Ihanat hiukset kyllä tuli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tästä on tulossa ihan lähipäivinä postaus! mutta on ringit paremmat! kampaamokäynti kokonaisuudessaan oli mulle vähän halvempi, yhteistyön takia.. :)

   Poista