sunnuntaina, tammikuuta 12

Travel Fever

8422283681_d8cd0efa95_z

8423378010_b875fd1dce_z

8423430238_dc14541a12_z

Mulla on ollut jo pidemmän aikaa matkakuume, joka nousi hektisiin lukemiin viimeistään eilen kun lumi valtasi maan. Näitä kuvia katsellessa se ei kyllä todellakaan helpota, mutta päätin iskeä pari tänne omaksi ja teidän iloksi kuitenkin. Kuvat on otettu tasan vuosi sitten, Haitin maanjäristyksen vuosipäivänä kun olin perheen kanssa lomailemassa Dominikaanisessa Tasavallassa. Jos maan päällä on paratiisi, se on ehdottomasti tämä. Valkoinen hiekka, turkoosi meri.. mä haluan paratiisiin!

Tälle vuodelle ei ole varattu vielä matkoja, mutta näyttäisi siltä, että tie vie Thaimaahan.. :)

6 kommenttia:

 1. Nyt iski lomakuume, kiitos näiden upeiden kuvien myötä! :D ♥

  VastaaPoista
 2. Me suunnitellaan matkaa DT:hen. Menitte ilmeisesti pakettimatkalla? Mikä teidän hotellin nimi oli? Oliko millainen hintataso, esim. bisse baarissa ja kaupassa, ruoka, vaatteet?
  Fiilis ilmeisesti paikkaa kohtaan ylipäätään hyvä? Kannattaa mennä? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, tjäreborgin kautta ja hotelli oli melia caribe tropical. hintatasoon en osaa sanoa oikein mitään, kun meillä oli all inclusive ja syötiin joka ilta jossain hotellin ravintoloista (koko alueella niitä oli joku 10 :D). lisäksi kaikki juomat sisälty hintaan. mutta joo, ihan täydellinen paratiisisaari, ihmiset on niin ystävällisiä ja mun mielestä meininki on jotenkin "aidompaa" kun esim thaimaassa. ei käyty shoppailemassa muualla kun meidän hotellin vieressä olevassa kauppakeskuksessa, joka oli merkkiliikkeitä täynnä, eli hirveesti ei mitään vaatteita tarttunut mukaan.. muistoja ja kokemuksia sen sijaan tuplasti enemmän! mutta suosittelen ehdottomasti, että meette paikallisten järjestämille veneretkille.. ne vie sellasiin paikkoihin, mistä voi vaan uneksia! meillä hotelli organisoi kaikki kuljetukset noille retkille ja hyvin pidettiin kyl huolta, et kaikki sujui niinku piti. ne paikalliset on kyllä mahtavia :) ja koko maa!

   Poista
 3. Ollaan kans käyty dominikaanisissa ja myös meksikossa ja molemmat on kyllä heavens on earth!! :) aaa matkakuume!

  VastaaPoista