maanantaina, tammikuuta 20

Interior Inspiration

WHITE5

Tykkään sisustamisessa ja varsinkin makuuhuoneen laittamisessa koko valkoisesta sisustuksesta. Valitettavasti S ei jaa tätä intohimoa kanssani, joten kokovalkoista kämppää meille ei tule, mutta makuuhuoneen suhteen pidin pintani. Ja sitäpaitsi, kokonaan valkoinen asunto on kuitenkin myös mun mielestä vähän tylsä ratkaisu, ja se vaatisi isot ikkunat ja paljon valoa, mitä meillä ei ikävä kyllä ole. Se onkin varmaan huonoin puoli meidän kämpässä, että ikkunoita on vaan yhteen suuntaan (etelään) ja varsinkin näin talvella auringonvaloa ei hirveesti valaise. Tulevaisuudessa, jos joskus aion sijoittaa omaan asuntoon, haluan ehdottomasti läpitalon huoneiston tai ikkunoita vähintään kahteen eri ilmansuuntaan!

WHITE3

Ajattelin tehdä piakkoin postauksen meidän makuuhuoneesta, joka näyttää nyt jo aika hyvältä. Alkuperäisestä minimalistisesta sisustuksesta luovuttiin, ja hyvä niin! Vielä pitäisi tehdä ainakin yksi pakollinen Ikea -reissu, sekä hakea matto, mutta muuten alkaa olla aika valmista :) Luulenpa, että tulette rakastumaan siihen vähintään yhtä paljon kuin minä!

WHITE1

WHITE2

Mitä mieltä te olette kokovalkoisesta sisustuksesta, yes or no?

16 kommenttia:

 1. aivan ihania!! Kuola valuu.... :o Koskahan ite pääsis oikeesti ihan rahan ja ajan kanssa toteuttaa sisustushaaveitaan? :D alko nimittäin hieman houkuttamaan, varsinkin kun miettii sitä omaa vuokra-kaksiotaan ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. täälläkin toi finanssipuoli on pikkunen ongelma.. ne rahat kun tuppaa aina menee johonkin ihan muuhun kuin mihin pitäis :D ja ei oo toisaalta kyllä ajastakaan puutetta!

   Poista
 2. Mä en tykkää jos on kaikki valkoista, se on jotenkin vähän persoonatonta.. Mulla on kans pääosin valkoinen huone, mutta tummilla yksityiskohdilla. Mutta mielipiteensä kullakin, mun mielestä kyllä valkoinen sisustus näyttää tosi kivalta mutta itse en haluais sisustaa ihan niin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. agreed, onhan se vähän persoonaton ja tarttee ehdottomasti jotain kivoja yksityiskohtia.. :) mut jokainen tyylillään!

   Poista
 3. Saattaa olla hieman tyhmää pamauttaa tähän vaan tämmönen kysymys, mutta miten pääsee parhaiten yli erosta? Tuntuu, että kaikki seinät kaatuu päälle ja vain yhden ihmisen läsnäolo auttais. En tiedä mitä tehdä, hirvittävä tuska.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mun hyvä ystävä kävi kanssa n. puol vuotta sitten läpi saman, ero pari vuotta kestäneen suhteen jälkeen tuntu ihan hirveeltä. vaikka se jätkä oli täys kusipää tuntu tyhmältä antaa neuvoa, että kyllä se siitä ajan kanssa.. vielä tyhmemmältä tosin tuntu se, että kaveri ei nähny sillä hetkellä millanen ääliö sen exä oli :D mutta nyt ollaan menty ajassa puol vuotta eteenpäin ja mimmillä menee paremmin kun ikinä, tai vielä tokasta et "ei vittu sä olit janni oikeessa". en tiedä teidän suhteen taustoja tai eron syytä, mutta mun vastaus on silti sama kun mun ystävälle: ajan kanssa. toiset pääsee yli nopeasti, toisilla menee kauemmin. kavereiden kanssa jutteleminen tietysti ja ryyppääminenkin mun mielestä jossain määrin voi auttaa. ja vaikka ei välttämättä olis ihan sellanen fiilis, niin älä ainakaan erakoidu ja jää kotiin, vaan lähde ulos! uusiin ihmisiin tutustuminen, uusien suhteiden luominen (vaikka nopeita olisikin) ym. voi olla tosi terapeuttista, vaikka mielessä oliskin vielä vanhat.. :) ja porukassa tulee varmasti enemmän hetkiä, kun et ajattele menneitä. kyllä se siitä, voimia ja tsemppiä<3

   Poista
 4. valkoinen sisutus voi näyttää aika bland mutta samaan aikaan se on todella tyylikäs. itsellä minun 23neliöisessä asunnossa on aika huonosti päätetty värit koska itse tykkään melkeinpä kaikista väreistä mutta tummasta versiosta niistä. Eli täältä tosiaan löytyy tummanpunaista sohvaa, mustaa ja punaista pöytää ja tummaksi lakattu lipasto (hyvin etinen sisutus). ja tummat värit vieltä pienentää tätä asuntoa. mutta mulla on sama juttu kuin sinulla, en vaan halua tinkiä omasta mausta vaikka erikoinen maku onkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi etninen sisustus on myös mun makuun! ja teollinen tyyli, meidän olkkarissa tulee olemaankin sit vaikutteita molemmista! tuntuu vaan, että varsinkin etninen sisustus on tyylisuuntana kallis, sillä kaikki helmet mitä olen bongannut sisustusliikkeistä ovat olleet kalliita isolla koolla.. :)

   Poista
 5. Mä haaveilen valkoisesta sisustuksesta<3 Siihen vielä hitusen beigeä tai vaaleanpunaista niin avot<3 Tämän vuoden puolella olisi muutto omaan asuntoon joten voipi olla että haaveeni toteutuu<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi, no toivotaan että haave käy toteen! :)<3

   Poista
 6. Valkonen sisustus on kyl ihana ku yleensä se on höystetty jollakin! Ite ehkä sisustaisin just valkosella päävärinä ja sit hopeeta ja vivahdus pinkkii/baby pinkkii :P hih monet samat kuvat heartattu we <3 it:ssä! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo! hopeeta meiltä löytyy kans jonkin verran, toinen mistä tykkäisin olisi musta.. :P

   Poista
 7. Juuri niinkuin sanoit, kokovalkonen kaipaa juuri sitä valoa ja omaan silmään ainakin hitusen jotain tehosteväriä. Omaa silmää miellyttää hopea valkosen kanssa ihan tolkuttomasti, ja joskus ehkä vaihdan tämän mustapunaisen kertaheitolla vaalempaan.

  Ehdottomasti jään odotteleen makuuhuone-esittelyä, sulla on hyvä tyylisilmä joka varmasti pätee myös sisustuamiseen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos! <3 tosiaankin on mun mielestä niin harmi, ettei tänne meidän asuntoon paista aurinkon niin paljon kun haluaisin.. mutta eipä sitä kai heti voi unelmiensa asuntoon muuttaa :)

   Poista