torstaina, tammikuuta 23

HOT COCOA

cocoa

cocoa8

c

Catsun kanssa kaakaolla :-) Kuvat on otettu tänään, kun nähtiin nopeasti koulun, salin ja töiden keskellä. Kuuma kaakao ja ystävät kuuluu kyllä yhteen, molemmat lämmittää näin pakkasella!

Päivän asuna toimi tänään kokonaisuus, jonka olen jo pitkään halunnut pukea päälleni. Leveälahkeiset housut (joita en ole pitänyt sitten vuoden 2003) ovat nimittäin tehneet comebackin vaatekaappiini! Ne eivät oikein pääse oikeuksiinsa Zaran bootsien kanssa, mutta toimivat hyvin myös niiden kanssa. Mun on varmaan pakko kuvata housut tänne piikkareiden kanssa stailattuna, ne on meinaan niin ihanat.

Nyt mulla on kuitenkin pää niin jäässä (tiedä sitten johtuuko se näistä pakkasista vai happymealista, jonka söin tänään) että taidan jättää kirjoittamisen toiseen kertaan ja painua pehkuihin. Öitä 

coco4coco3

TAKKI  MART OF CHINA(linkki)
PAITA  ZARA
HOUSUT  GINA TRICOT
KENGÄT ZARA
SORMUS BIKBOK

coco1

Love, Jannina

13 kommenttia:

 1. joo tosiaan jotkut muut kengät ois ehkä paremmat, vaikkei noittenkaa kaa näytä pahalle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kesää odotellessa! tää kuvakulma saa mun jalat näyttämään vielä tuplasti lyhyimmiltä kuin mitä ne on :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. on toi kyllä ihan mun tyylinen! kiitos <3

   Poista
 3. http://aijaa.com/img/b/00365/12998179.jpg
  Jos haluat vielä vaihtaa tuon kursorin, niin löydät määrittelyn riviltä 1610. Riippuen tottakai blogspotin teemasta mutta pitäisi löytyä suurinpiirtein samasta kohdasta. Tämän pitäisi toimia mutta jos tarvit lisäinfoa niin maili löytyy profiilista :)

  VastaaPoista
 4. Sulla on nykyään niin paljo parempi tää blogi ku ennen :) Raikas tyyli, upeat hiukset ja mielenkiintoiset postaukset <3 Lisää vaan reseptejä ja lifestyle juttuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon tästä kommentista! <3 oonkin yrittänyt kovasti panostaa tähä viime aikoina :)

   Poista
 5. Blogisi on parantunut huomattavasti :)

  VastaaPoista
 6. Noi housut ei jotenkin näytä minun mieleeni hyviltä, vähän niinkuin sulla olis jotkut löysät housut kumisaappaiden kanssa :D kun sä oot kaikenlisäks viel niin hoikka.

  VastaaPoista