tiistaina, joulukuuta 11

Hiustenpidennykset?

tumblr_m6hg7f3jSx1qawz6yo1_500_large

Nyt tarvitsen teidän apuanne sekä tietojanne, haluan tietää kaiken mahdollisen hiustenpidennyksistä! Mistä pidennykset kannattaa tilata? Mikä on paras tekniikka kiinnittää ne? Mitkä pidennykset sinulla on tai on ollut päässä, mitä mieltä niistä olit ja suositteletko niitä?  Ollaan siskon kanssa mietitty noita micro ringejä, onko kokemuksia? Entäs teipit? Saako ne itse päähän kaverin avustuksella vai kannattaako suosiolla mennä kampaajalle? Tell me everything you know!

tumblr_lncdfjJ9p41qfelqlo1_500_large

69 kommenttia:

 1. Jos vaan klipseihin päädyt, niin suosittelen ehdottomasti tilamaan Headkandylta. Itse kahden vuoden kokemuksella en voi kuin suositella! :)

  VastaaPoista
 2. Rapunzelin pidennyksiä kyllä suosittelen! :) laatu pysyy ihan hyvänä kunhan ei käsittele liikaa. Ajan mittaan pidennykset kyllä harvenee ja onkin hyvä ostaa tietyin väliajoin uudet. Itelläni on ollut klipsit, ne on ehkä vähän painavat aluksi ja hiuksia ei voi vain huolettomasti laittaa ponnarille koska auuu se sattuu :D klipsit pitäisi asetella eri kohtiin ponnaria ajatellen. Mutta klipseissä on kyllä se todella hyvä puoli että ne saa irti koska vaan :) ja mikö tärkeintä klipsit ei vahingoita omia hiuksia !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli itelläni kanssa klipsit, ja pakko sanoa että kyllä ne omaa hiusta vahingoitti :/ Käytin yli vuoden ja eron huomas kyllä, ettei hius siitä tykänny.

   Olin ite silti tyytyväinen klipseihin ja voisin suositella niitä, uskoisin että ne on kuitenkin sellaset ''vähemmän'' omaa hiusta vaurioittavat kuin esim. sinetit. Vaikka hyvinhän laitetut ja poistetut sinetit mitkä kampaaja laittaa, ei pitäis vahingoittaa hiusta lainkaan.. Silti oon kuullu kauhutarinoita!

   :) Toivottavasti löydät jotain itelles sopivaa, etkä joudu maksaa itteäs ihan kipeeks!

   Poista
  2. Juu mullaki on clip on pidennykset jollu jo 3 vuotta ja tykkään kovasti näistä :) ja ei se ponnariilla satu jos vaan tekee just sillee et laittaa pienen ponnarin keskelle päätä ja alkaa siihe ympärille laittamaan niitä pidennyksiä pienemmästä suurempaan ja sit vaa omat hiukset päälle ja ne peittää ne klipsit. Ainoo huono puoli clipseissä on se että mulla on tullu jtn kaljuja kohtia päähän koska oon laittanu sen pinnin siihe samaa kohtaa:/ mut vähemmän oma tukka kärsii clipseistä kuin esim teipeistä:)

   Poista
 3. mulla on ollu clipsit ja ne on ollu tähän asti parhaaat..:D ja mulla on myös ollu teippi pidennykset, mut ne repii hiuksii ja saattaa tulla kaljui kohtii päähän jos ne vaik repee tai sillee, itelle kävi nii. teipit laitoin aina päähän kaverin avustuksella, mut sitte kyllästyin siihen ku lähti hiuksia nii paljo. nyt käytän joka päivä clipsei, mut ne on vaa kauhee homma saada joka aamu hyvin päähän, ettei ne clipsit näy:D

  VastaaPoista
 4. Klipsipidennykset on tosi kätevät. Saa laitettua ite muutamassa minuutissa päähän.:) Ja jos ei huvita joka päivä olla ``pitkä hiuksinen´´ niin ne on senkin kannalta hyvät.:)

  VastaaPoista
 5. simply naturalin tukka on omasta mielestäni parasta, mutta toki kalliimpaa kuin nämä rapunzel of swedenin/dreamhairin/hairtraden pidennykset.

  ite oon kokenut parhaimmiksi teippi- & ompelupidennykset, myös kylmäkeratiini-tekniikasta oon kuullut paljon hyvää. ne kannattaa laitattaa ihan kampaajalla.

  teipit ja ompelupidennykset pystyy laittamaan ihan kotona kaverin avustuksella (netistä löytyy hyviä ohjeita), mutta jos kummallakaan ei ole hajuakaan, että mitä pitää tehdä niin suosittelen lämpimästi kääntymään kampaajan puoleen.. pidennykset väärin laitettuna voivat rasittaa omaa tukkaa hyvinkin paljon.

  toivottavasti tästä oli apua!:)

  VastaaPoista
 6. mulla on teipit ollu jo aika pitkää, ja oon kyl ihan tyytyväinen näihin, ei häiritse ollenkaa ainakaa mun mielestä. ostin nää ite kampaamosta ja laitettiiki siellä, ja ne kesti hyväkuntosina jonku 3-4kk, (jossa välissä piti mennä siis nostamaan ne) mutta nyt ku nää hiukset on jo puol vuotta vanhat nii nää ei oo enää hyvässä kunnossa :D varmaa on kyllä aikapaljo erilaisil merkeil laatuerojakin. mutta en ite lähtis teippejä kaverin kanssa säätämää, et kannattaa mennä kampaajalle :) ja sitte kannattaa ostaa hyvät teipit niihin, etteine lähe irti heti, niinku ne teipit mitkä niissä on valmiina :) mut toivottavasti löydät ittelles sopivat pidennykset ! :) ja blondeihin pidennyksii ei kannata hopeashampoota laittaa yhtää, niistä tulee ihan harmaat.. :D

  VastaaPoista
 7. Mulla on ollut Micro-ringit, tilasin Rapunzelilta 3 pakettia, oisin kyllä tarvinnut enemmän.. Mulla ne ei hyvin pysynyt, liukuivat pois jne. Voi tietty riippua et onko millanen oma hius.
  Ja olen myös tilannut Dremhairilta clipsit, ne on mahtavat jos jaksaa joka aamu laittaa ne :D
  Teipit mulla on ollut ja nyt odotan että saisin ne takaisin pääähän, vaikka mulle laittaakin alan ammattilainen niin ne kyllä saa laitettua päähän ihan itsekin jos kattoo netistä pari vinkkiä jne koska eipä niissä mitään sen vaikeampaa ole. Ja se että sillon ku niitä huoltaa lähtee kamalasti hiuksia niin mun kohdalla ei ainakaan ollut totta. Irrotin kotona teipinpoistoaineella ja eipä edes lähtenyt mitenkään paljon hiuksia. Hiukset olivat hyvässä kunnossa! Nyt vaan odottelen että saisin hiukset takasin päähän! Itse kyl suosittelen teippipidennyksiä koska niillä on oikeastaan tosi helppoa! :)

  VastaaPoista
 8. Itellä on ollut ompelutekniikalla päässä pidennykset nyt jo toista vuotta, suosittelen, hyvin pysyy ja ei edes kampaajalle tarvi mennä, jos vain omistaa kaverin, joka osaa tehdä kunnon tiukan letin päänahkaan :)

  VastaaPoista
 9. noh mulla on ollut sinettipidennykset ja klipsit. Sinetithän liimataan omaan hiukseen sinne melko juureen. Olin kampaajalla laittamassa ne. sinetit oli ihan jees koska ei tarvi joka aamu laittaa erikseen päähän. mutta sitten 2kk päästä ne alkoi ''valua'' pois ja sitten jos sellanen lähti irti saattoi lähteä tukko omaa hiusta mukana. ja klipsipidennykset on mun mielestä ihan kivat! koska saa niillä saa nopeasti pituutta hiuksiin. Ite tilasin tuolta rapunzel of swedeniltä ja ne on aitoa hiusta ja pysynyt hyvässä kunnossa! haha kauhee selitys tuli mut joo

  VastaaPoista
 10. Sinettei en ainakaa menis ottaa, aika huonoon kuntoon menee ! Mä oon ite käyttäny klipsejä joku kolmisen vuotta ja luovuin niistä nyt vähän aikaa sitten :) Kyl Rapunzelin klipsipidennykset kannattaa, jos vaikka haluu välillä lyhyen tukan ! Tosin mun mielestä noi Rapunzelin klipsit on menny huonompaan suuntaan, ennen ne itse klipsit oli jotenki kestävämmät, eli ei kauheesti kantsi klipsutella huvikseen niitä.. niinku mä tein :D
  <3 sparksfly-kiasofia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 11. jos oma tukkasi on kovin lyhyt/ohut/huonokuntoinen niin en suosittele hiustenpidennyksiä. tällöin ne erottuvat selkeästi omasta tukasta ja näyttävät rumilta!

  VastaaPoista
 12. Simply Naturalit tai Heinilältä ostetut ovat todella hyvää laatua, tosin ne sitten maksaakin sen kestämisensä edestä. Mutta jos miettii, että otat dreamhairit ja ostat puolen vuoden päästä uudet, maksat enemmän kun jos maksat laadukkaasta kerralla. Itselläni Simplyn teipit oli n.1,5 vuotta ja ne värjättiinkin pariin kertaan siinä välissä ja olivat yhtä silkkiset kuin alkuunkin. Tosin oma hoito vaikuttaa asiaan huomattavasti. Heitin teipit roskiin vain siksi että ne alkoivat jäädä liian lyhyiksi itselleni, kunto oli kerrassaan loistava!

  Ja sitten siihen, voiko ne laittaa itse/kaverilla. Voi, mutta vain jos osaa. Tästä olen parturi-kampaajana kuullut monen näköistä sontaa. Sinetti vahingoittaa. Teippi repii hiukset. KYLLÄ JOO, väärin laitettuna, huollettuna tai hoidettuna. Kampaajat ovat alan ammattilaisia ja juuri sitä varten koulutuksensa käyneitä. He varmasti (jos siis on oikeasti ammattilainen) osaavat laittaa pidennyksen niin, että se on kaikkein hellävaraisin. Ja he näkevät myös takaraivoosi, toisin kun sinä itse. Siinä taas tosin käsityöllä on hintansa, kahdella kympillä laittava kampaaja ei arvosta omaa työtään ja jälki saattaa olla sen mukaista. Joten tämäkin paljon riippuu siitä mikä on sulle hyvinlaitetun pidennyksen hinta :)

  Menetelmistä suosin teippejä ja sinettejä, jos haluaa kokoaika pidennykset. Klipsit sitten jos tahtoo välillä pois. Pisimmän huoltovälin saat sineteillä (n.puoli vuotta). Ja koska monet valittavat sinettien mukana lähtevän tuppo omaa hiusta niin pakko valaista tätä asiaa. JOS sinetti on oikein laitettu ja hoidettu, ei se revi hiustasi sen enempää. Se on LIIMATTU kiinni omiin hiuksii, joten mihin luulette sen normaalisti irtoavan hiuksen sieltä tippuvan? Hiuksiahan siis irtoaa noin 100 päivässä. Hius jää irtonaisena hengailemaan niiden muiden vielä kiinni olevien kanssa sinne, kunnes hiuksia on niin vähän kiinni, että sinetti tippuu pois. :)

  Toivottavasti löydät itseäs mielyttävän vaihtoehdon :)
  -Jonna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "JOS sinetti on oikein laitettu ja hoidettu, ei se revi hiustasi sen enempää. Se on LIIMATTU kiinni omiin hiuksii, joten mihin luulette sen normaalisti irtoavan hiuksen sieltä tippuvan? Hiuksiahan siis irtoaa noin 100 päivässä. Hius jää irtonaisena hengailemaan niiden muiden vielä kiinni olevien kanssa sinne, kunnes hiuksia on niin vähän kiinni, että sinetti tippuu pois" -fakta!!!

   Poista
 13. microringeistä oon kuullu pelkkää huonoa ... vaikka ne näyttävät ehkä parhaimmilta niin kiinnitystapa on todella huono!! suosittelen repunzelin quick & easy teippejä, ne on tosi helppo laittaa itsekin!! monta vuotta teippejä käyttäneenä voin sanoa noiden näyttävän tosi luonnollisilta, helppo kiinnittää sekä mikä parasta ne on halvat :)

  VastaaPoista
 14. ÄLÄ VAAN ___MISSÄÄN TAPAUKSESSA____ OTA MICRORINGEJÄ!!!!!! ne pysyvät päässä kyllä hyvin, mutta poisottaessa sulla lähtee oma tukka päästä ihan kokonaa ÄLÄ EDES AJATTELE ASIAA

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paskapuhetta. Mulla on ollu micro ringit nyt yhteensä pari vuotta, eikä kyllä koskaan oo lähteny oma tukka päästä ku oo nämä irrottanu. Suosittelen todellakin!

   Poista
  2. en myös suosittele missään nimessä microringejä ! Luonnollisen näköiset ja muutenkin ihan kivat, mutta pilas kyllä omat hiukset.. Ennen oli omat hiukset noin rintoihin asti, pidennysten jälkeen niskahiukset enää pientä ohutta, katkennutta hattaraa --> nykyään polkkatukka kokonaan...

   Poista
 15. Mulla on just sinetit päässä ja ite laitettiin ne kaverin kanssa :) Netistä katottii videoita vaan. Hyvin on pysynyt ja saatiin hyvin laitettua. Tilasin tän tukan rapunzelilta, ja sitä en suosittele :D Aivan paskaa. Mul on ollu nää kuukauden, enkä pysty oikee pitää näitä ees auki, kun on niin paskassa kunnossa :D

  VastaaPoista
 16. Mulla on just sinetit päässä ja ite laitettiin ne kaverin kanssa :) Netistä katottii videoita vaan. Hyvin on pysynyt ja saatiin hyvin laitettua. Tilasin tän tukan rapunzelilta, ja sitä en suosittele :D Aivan paskaa. Mul on ollu nää kuukauden, enkä pysty oikee pitää näitä ees auki, kun on niin paskassa kunnossa :D

  VastaaPoista
 17. Kävin just vastikään asioimassa kampaajalla ja tuli puheeks siinä istuessa et mitkä pidennystyypit on maailmanlaajuisesti kampaajien mieleen ja kyllä mikrot oli ykkönen jos on rahaa tuhlata. Parilla kaverilla on ollut ja on tälläkin hetkellä mikrorenkaat päänahassa, eikä oo tullu yhtään valitusta. Tosin parin kuukauden kuluttua kun oma hius kasvaa ne lähtee näköjään hiukan valumaan. En sit tiedä kun en ite oo ikinä tarvinnu ja halunnu pidennyksiä, mutta näin olen kuullut. Ommeltavat pidennykset ovat kai ihan suositeltavat myös, vaikka ne kuulemma vetää päänahkaa ja/tai kutittavat.

  VastaaPoista
 18. En suosittele sulle todellakaa teippei koska sul on niin vaalennettu ja ohut hiuslaatu. Koska, sitten ku otat ne pois sul tulee niin takkuja ja lähtee puolet päästä (y) itse käytän rapunzeliltä tilattuja pidennyksiä ja suosittelen niitä! Ne ovat parhaat ollu. Pidennyksissä kannattaa muistaa että ei kannata käyttää joka päivä ja jos et haluu et ne on kaks naruu niin leikkaa niitä! Vie vaikka kampaajalle itse leikkasin rapunzelin omiani 10senttii ainakin pois nyt nää on ihanat ja luonnolliset<3

  VastaaPoista
 19. rapunxel of swedeniltä oon tilannu elämäni parhaat pidennykset! kestänyt kaikista pisimpään hyvässä kunnossa, itelläni on siis ollut clipsit.
  helpot, koska saa nopeesti laitettua ja halutessa otettua pois:)
  Sineettipidennyksiä en suosittele, vaurioittaa omaa hiusta ja itelläni pois ottaessa hiukset lyheni 10cm :/ eivätkä todellakaan ollut sitä mitä niiltä odotin, tippuili pois aika nopeesti ja meni huonoon kuntoon.
  Ja noihin Rapunzelin pidennyksiin, huomasin tokalla kerralla että kun oon harjannut niitä vain tolla tangle taazer harjalla, niin pysyy vielä paremmin. Suosittelen oikeen lämpimästi tuota!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. miten hius voi lyhentyä sineteis 10 cm ku ne sinetit on noin sentin pituudelta sun tyvestä kiinni? :D:D eli silloin sen hiuksen pitäis katketa tyvestä asti, ei latvasta :D:D voi luojaa..

   Poista
 20. En suosittele mitään pidennyksiä (Clipsipidennyksiä voi toki pitää välillä jos välttämättä haluaa). Itselläni on ollut kampaajan ja kaverin laittamina monta kertaa sinettipidennykset, teippipidennykset ja ompelupidennykset. Niistä jokainen vahingoitti omia hiuksiani lähes yhtäpaljon. Tänäpäivänä en enää pidennyksiä pidä ollenkaan, enkä niitä kyllä tule enää ikinä ottamaan. Oma luonnollinen tukka on kaunein! :)

  VastaaPoista
 21. Simply naturalin teipit! teipit ehdottomasti hellävaraisin ja luonnollisinman näköinen ohuessakin tukassa :) ja teipit on helppo myös itse tai kaverin avustuksellA laittaa. Itse käyn aina kampaajalla mutta tunnen ihmisiä kun itse laittaa :) teipit on helppohoitosimmatkin,ei tuu rastapaakkuja tms toisin ku sinetei

  VastaaPoista
 22. Itse olen aina pitänyt clip on pidennyksiä, ja niiihin olen aina ollut tyytyväinen, tilasin pidennykseni dreamhairista ja säilyivät minulla ilman valittamista 2 vuotta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 2 vuotta? Mite sulla voi pysyä ne niin kauan. Ite ku tilasin clipsit dream hairista ei puole vuode jälkee ollu ktn jäljellä ?:o

   Poista
 23. Olen käyttänyt nyt 3 vuotta pidennyksiä, koska kasvatan omaa tukkaa ja kasvutahti on liian hidas :D Kyselin vähän omalta kampaajaltani, ja sanoi ettei missään nimessä sinettejä, koska ne repii. Hän suositteli Clip-oneja. Tilasin ensimmäiset kerrat Hairtradelta, ja hinta-laatusuhde oli hyvä, mutta halusin vielä paremmat. Nyt olen 2 vuotta käyttänyt Rapunzel of Swedenin Clip-oneja, ja olen niiin tyytyväinen! Helppo laittaa, helppo ottaa pois. Lähes kaikki luulevat aina omaksi tukaksi :) Mulla noi pysyy hyväkuntosina puoli vuotta, mutta en ole oikein huolehtija tyyppi, joten kestäisivät varmasti paljon kauemmankin :D

  Eli: Rapunzel of Swedenin Clip-on set!

  VastaaPoista
 24. Mulla on kokemusta, dream hairista ja rapunzelista ja parista muusta paikasta mutta kerran vaihdoin www.klipsipidennys.fi nimiseen paikkaan, ja aion jatkossaki tilata tuolta, noissa kahdessa ensimmäisessä tukka on alkuun ihana mutta harvenee TOSI nopeesti ja pinnit menee äkäsee rikki :/ Toi klipsipidennys.fi on ihana, siellä luvataan 50cm pitkää remyhiusta ja yli 110grammaa tulee tukkaa eli tulee ihanan tuuheet ku ne pidennykset ja tukka näyttää luonnolliselta jo melkein heti, eli se alkukiilto niistä lähtee tosi nopsaa! Kaiken lisäksi hiukset on aina hiukan pidemmät mitä luvataan ja mulla oli tooosi pitkään käytössä ennenku raaskin tilata uudet, noi vanhatki kyllä olis menny vielä.. Itse clipsipidennyksien jokapäivä käyttäjänä ehdottomasti paras!!

  VastaaPoista
 25. Oon tilaillut pidennyksiä aika monesta paikkaa ja Rapunzelilta oon saanut parhaimman laatuiset. Niitä pitää kyllä hoitaa kunnollisilla aineilla mistä vaan ne hankkii, silkkitipat on ihan must. Mikään ei tuhoa pidennyshiusta nopeammin kuin väärä shampoo ja vääränlainen harja. Mulla on ollut klipsit ja nyt puoli vuotta teipit. Teipit on mulle paremmat koska ei tarvii säätää niin paljon koko ajan ja voi tehdä kampauksia. Sineteistä en oo oikein kuullut kauheesti positiivista joten en oo edes harkinnut. Laitan teipit aina kampaajalla ei kannata laittaa itse. Kyllä niitä hiuksia vaan lähtee millä tahansa tekniikalla mutta kun ottaa pois varovasti ja käyttää paljon teipinpoistoainetta niin vahinkoa voi yrittää pitää minimissä. Itse oon huomannut että huoltoväliä ei kannata pitkittää koska sitten teipit alkaa valua (ainakin omassa liukkaassa hiuksessa) ja katkoo hiusta ja poistaessa tulee liimapalloja. Hentoon hiukseen ei kannata myöskään ottaa kauhean pitkiä tai tai siis painavia. Blondattuun ohueen hiukseen hellin vaihtoehto on klipsit mutta ei jokapäivä käytettynä.

  VastaaPoista
 26. Teipit ehdottomasti. Pysyy päässä ja on huomaamattomat. Sekä helppo ja nopea kiinnittää kaverin avustuksella! Micro ringejä en kyllä suosittele vaikka tukkaa ehkä lähtiskin vähemmän poistaessa, sillä ne tuppaa tippuilemaan esim suihkussa yms...

  VastaaPoista
 27. kannatan ehdottomasti sinetti pidennyksiä. micro ringejäkin olen kokeillut ja kannatan kovasti :-)

  VastaaPoista
 28. Mulla on ollut pidennyset noin 5 vuotta, pari kertaa on ollut sinetit.Omalle hiuslaadulle ei ainakaan sopineet, oma hius on niin hennot.Riippuu tietty hiuslaadusta kelle sopii :) Klipsit oli ihan ok, työlästä vaan laittaa jokupäivä päähän..Teipit on mielestäni parhaat, suosittelen ostamaan kerralla vähän kalliimmat, kestää sitten pidempään :)

  VastaaPoista
 29. Mulle laitettiin kaverin kanssa teipit, oli kyllä mielettömän hyvät ja kivat ja helpot, eivätkä menneet pahaan kuntoot. Sitten koitti päivä kun ne piti ottaa pois... Hiukset lähti hyvin, teippi jäi tukkaan ja näin taataan varma kaljuuntuminen ! Eli jos ostat teipit, jotka pysyvät päässä, varaudu helvettiin niitä irrottaessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tai mene kampaajalle poistamaan...

   Poista
 30. Teipit on yksinkertasesti parhaat jos ei klipsejä halua!
  Ne saa kaverin avustuksella älyttömän helposti päähän eikä tuhoa omia hiuksia yhtään. Suosittelen kokemuksella :) Kaverillani oli sinetit ja tuhos sen hiukset täydellisesti :s

  VastaaPoista
 31. Teipit on parhaat!!!

  VastaaPoista
 32. Lyhyesti & ytimekkäästi :
  2 vuotta pidennyksiä käyttäneenä suosittelen Rapunzelin Teippihiusta (omat hiukset yltävät melkein olkapäille). Helppo laittaa itse tai kaverin avustuksella säästäen satoja euroja verrattuna jos kampaajalta ostaisit ja laitattaisit,- kokemusta on.
  Teippihius Pysyy hyvin ja sitä joutuu nostamaan n. 1 kuukauden välein.
  Clippejä & microja olen myös kokeillut, clipit ok jos jaksaa jokapäivä laittaa uudestaan ja uudestaan. Microt näkyvät aika selkeästi oman tukan alta, ei hyvä.
  Ps. useimmat blondit pidennykset on kellertäviä (yök) joten, vähän hopeashampoota niihin pesun yhteydessä ja avottt, hyvä tulee!! :-)

  VastaaPoista
 33. Mulla kans monta vuotta teippipidennykset, ekaks kampaajaopiskelija kaveri laitto ilmaseks, sit opin itekkin laittaan. Ja _kukaan_ ei ollu uskoa et on pidennykset kun näytti niin luonnollisilta.

  Itse tilasin hiukseni ebayn kautta kiinasta, puolet halvemmalla kun muualta ja sain aina mitä halusin ja ilman postareita ym.
  Myös pari ammattikampaajaa totesi että yhtä laadukasta hiusta ei ihan mistä vaan saa.

  Samoja hiuksia voi laittaa päähän monet kerrat, jos on siis teipeistä kyse.
  Ja teipit tosiaan ostin glohairista, simply natural on kuulemma paras teippi mitä löytyy, ja sitä oon aina käyttänytkin.

  Mun kokemukset teipeistä on olleet mielettömän hyvät, nyt oon vaihtanut hetkeks klipseihin koska haluan vaihtelua.

  VastaaPoista
 34. näin kampaajana voin snaoa että käy laittamassa kampaajalla teipit!:) ei kärsi oma tukka niinkuin esim sineteistä kärsii!

  VastaaPoista
 35. Vitun jees kun on itellä pitkät ja paksut hiukset, säästää satoja euroja kaikkeen muuhun. Hah. :D Eihän siinä sinällään mitään jos joku haluaa pidennykset, luo mussa sellasen tyytyväisen ja huojentuneen fiiliksen, et omat hiukset ovat 50 cm pitkät ja hyväkuntoset. Kiitos geenit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 63cm omaa hiusta <3

   Poista
  2. Voi vittu kui itserakkait ihmiset onkaa :d

   Poista
 36. tasin rapunzelista blondit hiustenpidennykset,ja ensimmäiset seikat mitkä huomasin,oli että ne oli tosi paksut,paksummat kun esim.dreamhairilta tilatessa,sekä todella pehmeät ja valitettavasti myös aika oranssit:D sävy taisi olla #60
  aluksi ajattelin että ne on tosi hyvät,mutta kuukauden käytön jälkeen olin aika pettynyt.ensinnäkin en käyttänyt niihin edes hiuslakkaa kuin n.2 kertaa,ja hoidin hyvin,silti ne olivat kokoajan takussa ja kuukauden jälkeen hiuksia oli puolet vähemmän.sen lisäksi klipsit alkoivat irtoilla pidennyksistä ja ompelin niitä uudelleen kiinni.

  VastaaPoista
 37. Mulla on ollu parit erilaiset klipsit ja niiden jälkeen microringit. Klipsejä käytin about vuoden verran ja yks päivä huomasin että multa oli korvien tasolta takaraivosta lähtenyt hiuksia hirvee määrä ja siellä oli pari kaljua kohtaa. Mulla on siis tosi hennot ja ohuet hiukset joten mun hiukset ei kestänyt sitä klipsien jatkuvaa uudelleen laittamista ja mun liukkaasta hiuksen laadusta johtue ne valu päivän mittaan alemmas ja niitä piti korjata useaan kertaan mikä rasitti tosi paljon mun hiuksia. Molemmat klipsit oli tilattu Dreamhairilta.
  Luin näitä muita kommentteja ja muutama haukkui microringejä huonoimmiksi mut mulla nää on toiminu tosi hyvin! Mulla on ollut microtingit nyt kaks kertaa ja ekalla kerralla en muistanut selvitellä takkuja päänahan ja microringien välistä, mitä pitäis siis tehdä melkein päivittäin, niin mulle tuli ihan järkyttävän kokonen "rastatakku" takaraivoon ja sitä sitten selvittelin tuntikaupalla kun otin pidennykset parin kuukauden jälkeen pois. Nyt tokalla kerralla tilasin uudet microringit ja oon muistanut selvitellä takkuja aina iltasin niin nää on toiminut tosi hyvin! :) näitä kyllä lähtee joka viikko pari kappaletta irti harjatessa mut muutaman pidennyksen laittaminen itse ei ole kovin vaikeeta :) nää microringit oon molemmilla kerroilla tilannu rapunzel of swedeniltä missä on mun mielestä tosi hyvä hintalaatu-suhde.
  Jos sulla on samanlainen ohut ja hento hiuslaatu kun mulla no mieti kaks kertaa ennenkun tilaat klipsit tai yleensäki pidennykset :)
  - Sanna

  VastaaPoista
 38. ota ensiks clipit ja jos tykkäät ja sopii hyvin sitten tilaa teippit. Ite ainakin suositelen teippejä:) voi aluksi käyda laitamassa kampaamalla tai jos on kaveri, joka tekee tosi hyvin sitten voi hänki myös laittaa. Kampaamalla on kuitenkin varmampi meno.

  VastaaPoista
 39. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 40. mula on ollu teipit (yhteensä parin vuoden ajan päässä), sinetit 2x about 2 kk, microloopit kerran ja clipsit joskus aikoja sitte. Mulle on osottautuu parhaaks vaihtoehdoks teipit. Ne ei rasita hiusta kauheesti jos hoitaa niitä kunnolla. Sinetit on kivat ja ehkä aidoimman näköset, mutta jos joku ammattilainen ne teipit laittaa nii on nekin tosi hyvät! Clipsejä en oo kauheesti pitäny enkä niistä tykänny ku oli koko ajan sellanen olo et pysyyks ne nyt sielä. Microloopit on hyvät kyllä, ne ei rasita ja kuluta hiusta mun mielestä lainkaan. Ne ei vaan pysyny mun päässä kauheen hyvin, irtoili kokoajan.. en tiedä oliko mun hiustyypistä, loopeista vai laittajasta kiinni pysyminen.Sinetit taas pisti mun hiukset ihan paskaks.. Noin puolet lyhyemät hiukset kun otin ne pois.. mutta tää nyt on vaan mun kokemus niistä! Kannattaa kokeilla mikä on itelleen paras vaihtoehto. Hiusten laaduissa on paljon eroja. Silloin kun monta vuotta sitten ekaa kertaa otin pidennykset nii hiukset oli heinilän/keunen? siis niitä mitä useimmat kampaamot käyttää kai? Kallista mutta luulen ainaki että hyvälaatusta. Oon myös kokeillu dreamhairin ja rapunzelin hiuksia.. NYt päässä on rapunzelin tumman ruskeet ja oon kyl tykänny vaikka onhan nää huonompaa laatua ja joutuu hoitaa enemmän. Tietty latvoja ollaa leikattu ja sillee ku normi hiuksistaki. Suosittelen että meet kampaajalle tai edes kampaajatutulle laitattamaan ne pidennykset! Tai jollekki joka oikeesti osaa laittaa ne oikein sillai et hiukset pääsee "liikkumaan" normaalisti. Kampaajaa suosittelen myös sen takia että leikkaavat sit hiukset sillai et ne pidennykset ei erotu sieltä joukosta :D se on kauhean näköstä ku ihmisillä on omat hiukset leikattu tiettyy "muottii" ja sit tökätää vaa tasapitkät pidennykset päähän eikä tehä niille mitään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hah, olipa paljon kirjotusvirheitä... :DD

   Poista
 41. mulla on ollu teippipidennykset (kampaajalta ostetut ja siellä laitetut), ne oli tosi huono laatusta eikä oikeestaan ees pysyny päässä.. clipsit tilasin netistä ja ne on ollu tosi hyvät, pysyy hyvin sillo kun haluu pidemmät hiukset :)

  VastaaPoista
 42. ite oon käyttäny jo pari vuotta teippipidennyksiä ja tykkään kovasti :) kannattaa mennä jollekkin kampaajalle ihan laittaan, ja ostaa tarpeeks sitä hiusta et tulee luonnollisen näkönen! ihan hirveitä siimoja näkee välillä :D

  VastaaPoista
 43. Mulla ollut sinetit 2 kertaa, mikroringit kerran (molemmat kampaajalla laitettuina) ja klipsejä olen kokeillut laittaa välillä ite. Nämä jälkimmäiset vahingoittavat omia hiuksia vähiten, koska ne saa esim. yöksi pois. Mutta eri asia onkin aina se, onko joka aamu aikaa väkertää niitä takaisin kiinni. Laittoon varmaan tottuu, itse olen niin rähmätassu hiustenlaiton kanssa etten ole koskaan saanut klipsejä pysymään päässä kunnolla/näyttämään hyviltä. Moni niitä kehuu ja käyttää päivittäin, kannattaa varmaan testata =) Noista muista sen verran, että oli kiinnitystapa mikä hyvänsä, kyllä oma tukka kärsii siellä alla aina vähän. Riippuen toki hoidosta sekä siitä, kauan pidät jatkoja päässä. Huolellisesti laitettu/laitatettu pidennys on kyllä upean näköinen, oli kiinnitystapa mikä hyvänsä ;)

  VastaaPoista
 44. http://olotila.yle.fi/ihmiset/blogit/noora-loves-ekoreilu-ja-luomu/kenen-paasta-omat-hiuksesi-ovat

  VastaaPoista
 45. Itselläni on clip on pidennykset ja tilasin ne www.rapunzelofsweden.com nettisivulta.Oon tykänny kyllä ihan hirveesti ja hintakin oli hyvä (n.100 e.Noissa klipseissä on monia hyviä puolia.Mulla nää pidennykset on pysyny hyväs kunnossa ja ne on helppo hoitoset.rapunzel paketin mukana tulee myös hoitotuotteita (tosin todella vähäiset "näyttö" paketit) Mutta nettisivulta saa niitä myös.Itse siis suosin klipsejä.

  VastaaPoista
 46. Moikka :) Itelläni on blondit hiukset ja TODELLA ohut hiuslaatu. Kokeilin pidennyksiä ensimmäisen kerran noin puoli vuotta sitten. Pähkäilin klipsien ja teippipidennysten välillä mutta tajusin että haluan että mulla on aamulla ne hiukset valmiiksi päässä enkä halunnut alkaa joka aamu niitä laittamaan :) Mitä nyt näitä kommentteja luin nii jotkut sanoo että "ÄLÄ OTA TEIPPEI KU SUL ON BLONDI JA OHUT TUKKA" - tää on niin väärä neuvo :D Oon aina ollut ohut hiuksinen ja blondi mutta nimimerkillä '2kk samat teipit päässä ollut' voin sanoa että HYVIN PYSYY :) Ei oo tullu ilmaa teippien väliin, eikä ykskään osio ole irronnut. Tää hyvin pysyvyys voi myös johtua laittajasta (esim. jos on liian paljon hiuksia teippien välissä niin ne ei pysy kiinni. Suosittelen laittamaan kampaajalla :) Hiukset kuitenkin tilasin itse Rapunzel:ista, olen ollut ihan tyytyväinen hiuksien laatuun.

  Sinettejä en ainakaan suosi sun tukalle, ne vasta repii viimesetkin päästä ja vaikeemmat poistaa. Teipit sopii ohuille hiuksille, sinetit paksuille ja vankalle tukalle :)

  VastaaPoista
 47. Clips on iha jeesit ! Ite tilaan www.hairtrade.com , puolet halvemmat ku rapunzelilla ja parempi laatu mun mielestä, en tost rapunzelist ite jotenki tykkää, meni niin helposti takkuun ne hiukset, mut toi hairtrade on jeees =)

  VastaaPoista
 48. Jos jotkut pidennykset on pakko ottaa niin ota klipsit. Saat ne helposti päästä pois eikä tarvitse repiä puolia omista hiuksisti pois samalla :) Omat hiukset on kuitenkin mielestäni aina kauneimmat, tekotukalla saa helposti tehtyä semmoisen aika halvan vaikutelman, ellei niitä ole laitettu sitten todella hyvin.

  VastaaPoista
 49. Tuolla joku puhu klipsipidennys.fi hiuksista / ostin sieltä juuri kuukaus sit pidennykseni , alkuun ne oli ihanat sileet mut vaa sen yhden päivän :D iha hirveetä shittii ei sieltä kannata! Ja mul oli yks pidennys rikki , sillee et kaksi klipsiä rikki, sitku valitin en saanu vastausta .. Ne oli siis klipsit, nyt ajattelin kokeilla teippejä , oon joskus ostanu cybershopin ne on täydellisen väriset iha blondeille mut tosi ohuet , rapunzel on paras mut väärän väriset platina blondeille :/

  VastaaPoista
 50. Mulla on ollu micro ringit ja nooh ne oli tietysti pari viikkoo kivat mut sitte ne alko koko ajan löystyy ja sitte juureen keräänty kauheesti takkuja ja multa lähti huomattavasti hiuksia. Mulla oli 50 microringiä päässä mut ne oli loppujen lopuks aika ouhet että suosittelen ottamaan jonku 100, jos ottaa mut noihin tarvii mieluummin paksut hiukset jos haluu laittaa, koska itellä on aika ouhet nii sinne ei pystyny ees tunkemaan 100. Mutta mulla on ollu kans clipsit ja mää suosittelen eniten niitä, ja rapunzelilla on huomattavasti parempi laatusia kun monissa muissa nettikaupoissa :)

  VastaaPoista
 51. Mulla on aina ollut todella vähän hiuksia, jotka on ollu vielä lisäksi tosi tosi hennot,helposti katkeilevat jne. Oon aina halunnut pitkät Ja paksut hiukset joten otin pidennykset 2005 vuonna äitini kaverilla, joka teki mulle pari lettiä päähän Ja ompeli hiusnauhat. Tällöin mulla Oli vielä blondit hiukset, jotka Oli ihan katkenneet Ja hamput, joilla Ei ollut toivookaan kasvaa pituutta ilman pidennyksiä. Letti pidennyksissa Oon pysynyt tähän 2012 kesään asti, Koska ne on tosi helppo tehdä kotona. Ne pystyy peittään hyvin vaikka olisi vähän hiuksia, kokemusta on.Mut tässä Ei tarvi maksaa kuin hiuksista, Jos joku Sun tuttu osaa vaan tehdä letit päähän eli myös edullinen vaihtoehto!

  Nyt Oon ollut hetken klipseilla, jotka on musta todella rasittavat Ja tekee hirveet takut jos jätät edes yhdeksi yöksi päähän. Muutenkin on tosi raskasta joka pv pistää hiukset uudestaan, joten laiskana ihmisenä otan ne nykyään vain 2-3 kertaa viikossa pois Ja joka kerta saa selvitellä isoja takkuja.. eli Jos sulla on aikaa Ja motivaatioo laittaa hiukset aina uudestaan klipsit on hyvät, Koska oma tukka kasvaa hyvin samalla.

  Mulla Oli myös vuonna 2011 lettipidennykset takaraivolla jonka lisäksi sitten sivuilla Oli teipit. Oon ollut välillä myös parilla lettirivillä Ja sit lisäks sivuilla klipsejä, jotka voi ottaa pois esim hiukset kiinni laittaessa.

  Nyt ajattelin, kun tosiaan pelkät klipsit ärsyttää, että laitan taas pari lettiriviä et on aina vähän hiusta päässä esim kun ponnaria pitää sekä sit laittaa klipsejä aina lisäks, kun pitää hiuksia auki Ja haluaa tuuheutta enemmän. Klipseja on myös helppo pistää lettirivien päälle, jolloin Ei tarvi tupeerata omia hiuksia eli hiukset ei kulu niin paljon !

  En oo mikään ammattilainen, Mutta Oli pakko tulla kertoon oma kokemus, Koska mun oma hius on ihan Sun näköiset kuvien perusteella! :) Nykyään ne on jo vähän kasvanut Ja tuuheutunut, Mutta se johtuu varmasti siittä kun vaihdoin blondista bruneteks.

  Minkä tekniikan valitsetkin niin Kaikki lisäkkeet kuluttaa Ja varmasti sultakin sitä hiusta tulee lähteen. Kaikki riippuu siittä miten niita hoitaa,kuinka usein käy kiristämässä/nostamassa/vaihtamassa jne, että kuinka paljon sitä hiusta lähtee :) toivottavasti löydät ittelles sopivan pidennystekniikan!

  VastaaPoista
 52. Oli noin vuos clip-on pidennykset (tilasin rapunzelofsweden:sta), ja en suosittele, mun mielestä niitä on rasittava hoitaa, ku niitä pitää erikseen pestä ja ei pysyny kyllä hirveen hyvässä kunnossa pitkään vaikka niitä hoidin enkä käsitelly föönillä tai suoristimella edes usein.

  Sit mulla on ollu pari kolme kertaa sinettipidennykset, ja en huomannu mitään hirveen suurta eroa siitä kun ne alunperin laitettiin ja siitä ku otettiin irti, mutta kyllä hiukset siinä katkeili ja irtoili jonku verra, mutta kaikki on tietenki aika lailla omasta hiuslaadusta kiinni. Jos sulla hento ja ohut vaalea tukka, siihen ei välttämättä kannata laittaa pidennyksiä lainkaan, pidennys kuitenki painaa sekä repii hiuksia. Nyt mulla noin puol vuotta ollu ompeleet, ja kyllä, alkuun nää oli todella epämukavat, kutitti hirveesti tuolta lettien alta, ja tuntu oudolta ku ei ollu tottunu . Mut ei oo oma tukka kärsiny, päinvastoin, oma tukka kuitenki ns suojassa noitten pidennyksien alla niin ei ne rasitu samalla tavalla kun normaalisti. Tottakai hiuksia lähtee ihan järkyttävä määrä kun pidennykset ottaa irti, varsinki ku hiukset on tuolla takaraivossa letillä sen pari kuukautta niin ei oma hius pääse irtoomaan sieltä (normaalisti ihminen tiputtaa sen 100 hiusta päivässä). Ei siis todellakaan mikään ihme jos sieltä kasa hiuksia lähtee kun pidennykset niin pitkän ajan jälkeen irti ottaa.

  Kaikille ei siis sovi, mutta se ei selvii muulla kun kokeilemalla. Mutta sitte taas toisaalta parempi vaan jos ei alota tätä pidennys-hässäkkää ollenkaa. Tulee todella kalliiksi pidemmän päälle, ja sitte ku sulla on ne pidennykset ollu jonkuaikaa, ja ne oikeesti on niin tuuheet, paksut, pitkät, näyttävät ja kauniit, nii sä et välttämättä haluu ollenkaan enään niitä sitte pois, vaan jäät koukkuun samalla tavalla niinku me muut pidennysriippuvaiset. :D

  VastaaPoista
 53. Jos haluat vähiten vahingoittavat niin suosittelen micro ringejä.. en niitä mitä saa jostain rapunzelilta ja muualta.. vaan Balmainin Double hair paketti micro ringeillä.. se on sitte semmosta mitä saa vaan tukusta eli sit pitäis mennä johonkin kampaamoon missä tehään balmainilla pidennyksiä.. :) ja sen jälkeen niitä pystyy itse huoltamaan jos saa tarvittavat välineet.. ja balmainin hiuksilla on tosiaan 6kk takuu. Toisena tulee teipit sitten sinetit jne.. mut kaikki kannattaa aina mennä laittaa kampaajalle.. koska kaikki hiusten pyörteet ja kasvusuunnat vaikuttaa tosi paljon miten ne laittaa.. ja jos sinetitkin laittaa väärin siitä on paljon enemmän haittaa kuin menisi suoraan kampaajalle laittamaan! kaikki luulee et ne on vaan helppo laittaa mut väärin laitettuina ei oo hyväks :)

  VastaaPoista
 54. Ömm.. mää oon tilannu tuolta Rapunzelilta pelkkää hiusnauhaa. Ei oo kovin kallista, ja tosi hyvä laatusta.
  Kotona pystyttiin laittamaan netistä löytyvien videoiden avulla.
  Kiinnityksessä käytettiin aluksi ihan normaalia neulaa, mutta muutaman huoltokerran jälkee tajuttii et koukku -neulalla onnistuu paremmin.

  Pidennykset ommeltuna ei vahingoita hiuksia juuri mitään. Lettien tekeminen sattuu, varsinki jos on herkkä päänahka niinku mulla :D... Muttaniin suosittelen kyllä näitä. Ja jos ei tykkää pitää näitä ommeltuina ni voihan tuolta tilta jälkikäteen pelkkiä klipsejä ja kiinnittää hiusnauhan niihin klipseihi :)

  http://suskiiii.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 55. Itselläni ollut teippipidennys tauotta kohta 3vuotta ja omahius siitä huolimatta loistavassa kunnossa!! :) muistaa vaan liuottaa pidennykset ajoissa pois ennenkun ne irtoaa ns. Itsestään!! :) ja ehdottomasti kannattaa tilata dreamhairilta! Paraslaatu vuoden verran sama pidennyspakkaus päässä ja pysybyt LOISTAVASSA kunnossa! Vaikka suoristan hiukset joka ikinen päivä! :) suosittelen!

  VastaaPoista
 56. Itelläni kun on tummaks värjätty, ja aika hento ja ohut pohjoismaalainen hius, olen kokenut ompelupidennyksen parhaimmaksi. Mulla on ollut joskus yli vuos sitten klipsit, kylläistyin siihen joka aamuiseen laittamiseen ja ne ei oo mitkään kaikista aidoimman näköiset, ne on jotenkin tönkömmät ? Vaihdoin teippeihin ja nyt on ollut yli puoli vuotta ompelupidennykset. Teipit ei oikein sopinu mulle, jos on hento ja huonokuntonen + ohut tukka niinku mulla ne rupee tukan kasvaessa takkuuntumaan sieltä juuresta, not good ! Ompelupidennys näyttää musta hyvälle, sulautuu nätisti tonne ja huoltoväli n. 2kk itelläni, nää pysyy takkuuntumatta juuresta aika kauan ja vasta ton parin kuukauden jälkeen rupee tulla takkua tyveen. Sineteistä ja micro ringeistä ei oo kokemusta mutta luulen että en tule koskaan kokeilemaan. Varmaan ihan kampaajan avulla ja kokeilemalla löytyy paras vaihtoehto !

  VastaaPoista
 57. Mä oon käyttänyt nyt vaan clipsejä, jotka ostin viimeksi täältä www.klipsipidennys.fi
  Paljon parempi laatu ku Rapunzelilla. Kandee vaan muistaa ottaa yöksi pois. Ompelupidennyksiä kokeilin aiemmin, mut ne paino liikaa. Teippejä oon kans harkinnut, mut tosi paljon on negatiivisii kokemuksia mun kavereilla,joten en taija uskaltaa :)

  VastaaPoista